Párban egyszerűbb?

2014.május.19.

Összeszedtük azokat a kedvenc nyári parfümpárosainkat, amelyek között Te és a szerelmed is találhattok kedvetekre valót.

Párban egyszerűbb?
Fotó: Kenzo

Tükröt is tarthattok
A L`Eau Par Kenzo Mirror Edition párja hihetetlenül érzéki! A női változatban, a For Her L'Eauban, gyümölcsös, virágos frissesség csillan meg. Lédús dinnye, és menta a fejjegyben, friss málna és gyöngyvirág a
szív- jegyben, az alapjegyben fa és pézsma alkotják az illatot. A férfi változatban, a For Him L'Eauban, fás frissesség tükröződik. Grapefruit és egy kis bazsalikom nyílik meg egy aquatikus akkordban, elegyedve bazsalikommal és boróka bogyóval vetiver alapokon.

L'EAUPARKENZO MIRROR EDITION 50 ml 16 950 Ft.

Még boldogabb napokat!
Ezek a színpompás parfümök tökéletesen tükrözik a nyár örömteli vibrálását, árad belőlük az energia, a vidámság. A Life by Esprit Summer Edition nyári illatpáros tipikusan az "ezt meg kell szerezni!"kategóriába tartozik, olyan, akár egy örömünnep, ami a kultikus márka legelső illatának állít emléket. Engedd be a napfényt az életedbe! A féri illat nyálcsordítóan édes gyümölcs jegyekkel indít, benne passiógyümölcs, amit pikáns kumkvat és zamatos nyári alma egészít ki, vidám, életteli szenzációt alkotva. Az elsődleges jegyek finoman vezetnek az illat férfias, stílusos szívébe, borókabogyó, elegáns zsálya és ikonikus pacsuli harmóniájába. Végül az alapjegyekben a bársonyos ámbrát, érzéki tonkababot szarvasbőr melegséget árasztó illata burkolja körbe. Az elbűvölő női illatban elsőre grapefruit, bergamot és mandarin vidám, pezsdítően friss cseppjei kényeztetik érzékeinket, az élményt még jobban fokozza a fekete ribizliből áradó boldogság. A szívillatot nagyszerű virágos jegyek uralják, frézia és ibolya, amit őszibarack nektár ölel körbe, végtelenül elegáns és sugárzóan nőies kompozíció. Az alapillat gazdag, mágnesesen vonzó jellegét pacsuli, szantál és pézsma jegyek adják, tele érzékiséggel és melegséggel.

A férfi 30 ml Edt és a női 15 ml Edt parfümök ára: 5299.-Ft

Szabadszellemű és tüzes
Nagyjából azonos időben jelentek meg itthon és rögtön kedvenceinkké váltak. A Guess Girls Summer egy virágos-gyümölcsös kompozíció, amely friss, mediterrán, citrusok egyvelegével nyit. Bergamot, pezsdítő narancs robbantja érzékeinket, amit jázmin édessége egészít ki, igazán üdítő kezdet! Majd kibontakozik a szívillat, akár egy hatalmas, színes, buja virágcsokor, kényes narancsvirág, illatos lonc, apró, tengerparti virágok és elegáns vízililiom csábító kavalkádja. Az alapillat kifinomult jegyei, krémes pézsma, vaníliavirág és teafa biztosítják a hosszantartó, varázslatos illatélményt. A Guess Night illat ellenállhatatlan vonzerőt testesít meg. A fűszeres-fugere illat chili paprika és zamatos, kesernyés grapefruit robbanásával nyit, melyet maláj elemi fa gyantája szelídít meg és tesz ellenállhatatlanul csábítóvá. A tüzes kezdet után kibontakoznak a szívillat varázslatos fás jegyei, cédrus és vetiver, melyet cseppnyi geránium olaj tesz pikánssá. Az illat végső jellegét az édes vanília, pacsuli és egy különleges, kifinomult összetevő, mediterrán citrusfélék gyantája, a labdánum tesz hosszantartó, érzéki illatélménnyé.

Női illat 7799 Ft/edt 30 ml, a férfi illat 10059 Ft/edt 30 ml

Ez is érdekelhet

Az anyutest felszabadítása: gondolatok az aputestről

Az anyutest felszabadítása: gondolatok az aputestről

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: szerencsét ígér a mai nap sokunknak - szeptember 18. szombat

Napi horoszkóp: szerencsét ígér a mai nap sokunknak - szeptember 18. szombat

Divathírek

Megnyitott az Etele Plaza: íme minden, amit tudnod kell róla

Megnyitott az Etele Plaza: íme minden, amit tudnod kell róla