Parfümök szuper áron a GLAMOUR-napok alatt

2014.április.10.

Clinique 2000 Ft kedvezmény
Az új, Clayx friss, üdítő illat, mely azonnal energizál. Pillanatok alatt jó kedvre derít, így ideális azok számára, akik szeretik a friss és különleges illatokat.

18700 Ft/50 ml* helyett 16700 Ft/50 ml*

Marionnaud 20% kedvezmény, ha legalább két teljes árú terméket vásárolsz egyszerre
A Giorgio Armani ACQUA DI GIOIA a Nőt és a Természetet ünnepli, olyan üdítő kikapcsolódást ígérve, amely minden érzéket felkelt. Az ACQUA DI GIOIA-ban, az erőteljes földi elemek egy erős, nyugodt, szabadlelkű nő imázsát keltik, aki tökéletes harmóniában él az Anyatermészettel. Az ikonikus illat könnyebb és frissebb újraértelmezése, amely szinte eggyé válik viselőjével.

18890 Ft/50 ml* helyett 15112 Ft/50 ml*

Érezd a Földközi-tenger azúrkék csábítását Roberto Cavalli Acqua illatával. A Roberto Cavalli Acqua ragyogó, virágos illat, mely rögtön elcsábít a benne található akvatikus jázminnal, friss gyöngyvirággal és érzéki pézsmával.

17890 Ft/50 ml* helyett 14312 Ft/50 ml*

L`Occitane En Provance 20% kedvezmény
A férfiaknak és nőknek egyaránt tökéletes Zöld Tea & Keserű Narancs Eau de Toilette, mert frissítő, akár egy nyári szellő. Klasszikus illat, mely japán zöld tea kivonatot és földközi-tengeri keserű narancs olajeszenciát tartalmaz. Az illat először friss, energizáló jegyekkel indít, majd a keserű narancs citrusos jegyeibe olvadva hozza ki a zöld tea aromás illatát.

15300 Ft/75 ml* helyett 12240 Ft/75 ml*

Glamour Beauty 20% kedvezmény
A vágy felszítására ezt a ragyogó Fan di Fendi virágillatot Sencha zöld tea illattal gazdagították. Fénylő, kirobbanóan friss, a Fan di FENDI Eau Fraiche óda a boldogsághoz és bőséghez. Bőségesen és mosolyogva az illat olasz kertek friss, ragyogó citrus illataival indít – bergamot Calabriából, citrom Olaszországból. A nyitány izgalmát fokozza a fűszeres, guatemalai kardamom ellenállhatatlanul vibráló, addiktív és sokoldalú vibrációja.

18950 Ft/ 50 ml* helyett 15160 Ft/50 ml*

*Az ajánlott fogyasztói áraktól eltérhetnek az egyes üzletekben.

Ez is érdekelhet

A maszk alatt: híres hollywoodi szörnyek, és akik a maszk alatt voltak

A maszk alatt: híres hollywoodi szörnyek, és akik a maszk alatt voltak

Divathírek

Met gála 2021: Ezek a sztárok jól értelmezték az idei tematikát

Met gála 2021: Ezek a sztárok jól értelmezték az idei tematikát

Divat Shoppingtipp

A GLAMOUR-napok applikációban már letöltheted az októberi számot és a GLAMOUR-napok kuponokat

A GLAMOUR-napok applikációban már letöltheted az októberi számot és a GLAMOUR-napok kuponokat