Szuper drogériás ajándékcsomagok férfiaknak

2020.december.12.

Tusfürdőt adni karácsonyra? Jó, talán ez nem hangzik olyan jól. Viszont az, hogy egy szuper bőrápoló szettet adsz olyan kiegészítőkkel, mint például a fülhallgató vagy sport törölköző, mindjárt jobb! Érdemes nyitva tartani a szemed, ha drogériában jársz, hiszen férfiak számára is rengeteg összeállítást találsz, ha hasznos és kényeztető ajándékot szeretnél adni párodnak, apukádnak vagy éppen testvérednek.

Ez a modern neszesszer minden fontos terméket tartalmaz a napi bőrápolási rutinhoz. Az érzékeny bőrre kifejlesztett formulák kíméletesen, mégis hatékonyan segítik a borotválkozást, remek illatot és frissességet biztosítanak és hidratálják a bőrt!

Male Sensitive neszesszer NIVEA MEN 5999 Ft

Ezt a szettet kifejezetten sportoló férfiak számára fejlesztették ki, az Active+Fresh tusfürdő hatékonyan távolítja el az izzadságot és a szennyeződéseket. A csomaghoz tartozó izzadásgátló 48 órán keresztül véd az izzadástól és a kellemetlen szagoktól, hogy edzés előtt és után is frissességet biztosítson. A Thickening sampon pedig segít védeni és ellenállóvá tenni a hajszálakat. Ráadásként pedig egy praktikus törölközőt is rejt a doboz!

Men+Care Active+Fresh ajándékcsomag törölközővel DOVE 3499 Ft

Ezt a szettet azoknak a férfiaknak találták ki, akik nem félnek új dolgokat és merész párosításokat kipróbálni. Érdemes is kísérletező szelleműnek lenni, hiszen különleges illatkombinációt fedezhetünk fel a csomagban. A csomaghoz pedig szuper fülhallgató is jár!

Leather & Cookies ajándékcsomag fülhallgatóval AXE 3999 Ft

Ez is érdekelhet

Az anyutest felszabadítása: gondolatok az aputestről

Az anyutest felszabadítása: gondolatok az aputestről

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: szerencsét ígér a mai nap sokunknak - szeptember 18. szombat

Napi horoszkóp: szerencsét ígér a mai nap sokunknak - szeptember 18. szombat

Divathírek

Megnyitott az Etele Plaza: íme minden, amit tudnod kell róla

Megnyitott az Etele Plaza: íme minden, amit tudnod kell róla