Te mennyire vagy bevállalós?

2015.október.2.

Azokra a sminkkincsekre, amikben nem vagyunk biztosak, nem szívesen adunk ki sok pénzt. A GLAMOUR-napokon kedvezménnyel szerezheted be azt a műszempillát, amire eddig rá sem mertél nézni, és azt a mélybordó rúzst is, amitől eddig óvakodtál.

Te mennyire vagy bevállalós?
Fotó: Milani

Biztosan veled is történt már olyan, hogy megláttál egy merészebb sminket, és azt gondoltad "Hű ez mennyire jól néz ki!", mégis, kicsit jobban belegondolva, magadon valószínűleg túl feltűnőnek vagy túl soknak ítélted meg. Mégis ahelyett, hogy inkább maradnál a régi megszokott sminkrutinodnál, vágj bele, és ne félj kísérletezni, hiszen ki tudja, lehet, megtalálod az új kedvenc külsőd!

1. Hangsúlyos tusvonal

Bátran próbálj ki egy vastagabb, vagy színes tusvonalat! Ha még sosem próbálkoztál hasonlóval, készíts valami egészen egyszerűt, nem muszáj egyből a cicaszemekre hajtanod. Húzz egy vékony vonalat a szempillád tövében, akár csak egy színes szemceruzával, és ha túl soknak ítéled meg, satírozd el egy picit. Használj türkiz, lila vagy királykék színt, ha bevállalósabb vagy, dobd fel egy kis csillámmal! Ami fontos, hogy a sminked többi részénél használj semleges, visszafogottabb színeket, hogy elkerüld a Barbie baba külsőt!

2. Szupersötét ajkak
Még mielőtt azt gondolnád, hogy csak a gótok hordanak sötét bordó vagy lila rúzst, bizony ki kell, hogy javítsunk! Kezdetben elég, ha egy kevésbé pigmentált termékkel próbálkozol, hogy folyamatosan tudd felépíteni a színt. Először is mindig használj szájkontúr ceruzát, hogy a felvitt szín ne tudjon kikúszni az ajkaid vonalán kívülre, hanem ott maradjon, ahol kell. Vigyél fel egy kis bronzosítót az arccsontjaidra, egy leheletnyi rózsás pirosítót és szempillaspirált, és már kész is a tökéletes külső!

3. Feltűnő műszempilla
Nem kell, hogy extrém stílusod legyen ahhoz, hogy műszempillát hordj! Van jó néhány visszafogottabb, természetes fazon, amely a hétköznapi szemsminket is remekül feldobja! A legegyszerűbb, ha húzol egy vékony fekete tusvonalat, hogy a pilla íve teljesen beleolvadjon a sajátodba. Fontos, hogy megnézd, a szempilla hossza megfelelő-e, amennyiben túl hosszú, kis ollóval csippents le az ív belső feléből! Miután felkented a ragasztót a műszempilla ívére mindig várj 20-30 másodpercet, hogy a ragasztó kicsit nyúlóssá váljon, és ne csúszkáljon a felhelyezés során!

Próbáld ki ezeket:

1. Honey Bronze bronzosító THE BODY SHOP 4590 Ft, 20% kedvezménnyel 3672 Ft
2. Master Drama szemceruza MAYBELLINE 2149 Ft, 50% kedvezménnyel 1074 Ft
3. Rózsás arcpirosító MILANI 2990 Ft, 20% kdvezménnyel 2392 Ft
4. Color Elixir ajakceruza MAX FACTOR 2199 Ft, 50% kedvezménnyel 1099 Ft
5. Lash Couture műszempilla CATRICE 1329 Ft, 20% kedvezménnyel 1063 Ft
6. Color Statement ajakrúzs MILANI 1890 Ft, 20% kedvezménnyel 1512 Ft
Ez is érdekelhet

Az anyutest felszabadítása: gondolatok az aputestről

Az anyutest felszabadítása: gondolatok az aputestről

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: szerencsét ígér a mai nap sokunknak - szeptember 18. szombat

Napi horoszkóp: szerencsét ígér a mai nap sokunknak - szeptember 18. szombat

Divathírek

Megnyitott az Etele Plaza: íme minden, amit tudnod kell róla

Megnyitott az Etele Plaza: íme minden, amit tudnod kell róla