Te mivel kényezteted a bőröd az ünnepek alatt?

2014.december.9.

Mutatjuk a legfinomabb illatú bőrszépítő testápolókat, fürdőkészítményeket, hogy még jobban ráhangolhass erre a szép időszakra.

ARLÉSIENNE Tusfürdőkrém 250 ml 4150 Ft
Ez a tusfürdőkrém könnyű habbá alakulva, finoman tisztítja a testet. Vibráló illatot hagy a bőrön, felidézve a finom Arles-i virágcsokrot: a rózsát, az illatos ibolyát és a sáfrányt.

Ez az illat az elegáns és kecses Arles-i nőt – az Arlésienne-t – testesíti meg, három virág nőies találkozásával. Meghatározhatatlan és misztikus, különleges illatát még sokáig érezni…

Grasse-i rózsa-, illatos ibolya- és Provence-i sáfránykivonatból készült.

ARLÉSIENNE Testápolótej 250 ml 6590 Ft
Ez a shea vajjal gazdagított testápolótej segít hidratálni és puhává varázsolni a bőrt. Folyékony textúrájának köszönhetően lágyan olvad a bőrbe, vibráló illatot hagyva maga után, mely az Arles-i virágcsokrot idézi: rózsa, illatos ibolya és sáfrány. Ez az illat az elegáns és kecses Arles-i nőt – az Arlésienne-t – testesíti meg, három virág nőies találkozásával. Meghatározhatatlan és misztikus, különleges illatát még sokáig érezni…

Grasse-i rózsa-, illatos ibolya- és Provence-i sáfránykivonatból készült.

Lush Candy Mountain 100 g 1390 Ft
Tedd még édesebb élménnyé a fürdőzést ezzel a csúcs rózsaszín habfürdővel! Morzsold el a megeresztett csap alatt és varázsolj a fürdődbe csillogó, krémes, cukorkarózsaszín habhegyeket. A párában szállongó cukorkaillat – mely gyengédségét a fair trade vaníliakivonatnak köszönheti – vigasztaló gyengédséggel ölel át.

Lush Snow Fairy Sparkle Bar 30 g 1490 Ft
Simíts tündérport a bőrödre ezzel az édes illatú, csillogó, bőrpuhító masszázstömbbel. A Snow Fairy Sparkle bio shea-, murmuru- és cupuaçuvajjal készült, és gyengéden megolvad, amint végighúzod a bőrödön. Bársonyos puhaság és csillámló fény marad a nyomában!

Snowman jelly 100g 1590 Ft

Rezgő-mozgó, ruganyos, hóember formájú tusfürdő zselé, mellyel tetőtől talpig hótisztává varázsolhatod magad. Frissítő, édes illata a ruta, a bergamott és a szicíliai citromolaj jóvoltából garantáltan jókedvre derít. A tengeri moszat és a glicerin segíti a zselé sima siklását a bőrödön, melyet fürdés után lágynak és tisztának érzel majd.

Csilingelő szánkó tusfürdőkkel 3990 Ft
Csempéssz egy kis vidámságot a karácsonyfa alá ezzel a játékos, mini Tusfürdőkkel megrakott szánkóval! (Mandarinos tusfürdő 60ml, Mangós tusfürdő 60ml, Epres tusfürdő 60ml, Mézvirágos tusfürdő 60ml)

Yves Rocher Tápláló Krémes Testápoló 150 ml 2190 Ft

Fedezze fel a Karitévaj és Mandulaolaj hozzáadásával készült testápoló olvadó, ínyenc textúráját! Használatával a bőr intenzíven táplált és ellenállhatatlanul finom, Fekete gyümölcs illatúvá válik.

Ez is érdekelhet

Életed legintenzívebb orgazmusához a G-pont juttat el – így találsz rá

Életed legintenzívebb orgazmusához a G-pont juttat el – így találsz rá

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói