12 évesen vallotta be az anyjának, hogy meleg, bár nem tudta, hogy mi az

2017.február.4.

A most 30 éves topmodell, televíziós műsorvezető és zenész már ikonnak számít. A teletetovált Ruby Rose amióta csak ismerjük, nyíltan vállalta, hogy leszbikus, és a fiús szépség sosem titkolta el, hogy mennyire nem volt egyszerű gyerekkorában megküzdenie másságával.

Ruby Rose
Fotó: Getty Images

Tudjuk, hogy rettenetes gyerekkori élményei a mai napig kísértik, az egyik rokona szexuálisan zaklatta, ráadásul Ruby Rose tinédzserkorában nehezen fogadta el, hogy női testben él. A modell már többször beszélt róla, hogy miközben saját maga is küzdött a saját testének, érzéseinek elfogadásával, a kortárs környezetében is megbélyegezték és verbálisan bántalmaztak. Többször kísérelt meg öngyilkosságot, depressziója pedig a mai napig kezelésre szorul. Rose már csak azért is óriási tiszteletet érdemel, mert ennyi nehézség és keserű tapasztalat ellenére képes volt felállni és igazi karriert építeni, arról nem beszélve, hogy a története nagyon sokaknak ad erőt.

Ruby Rose
Ruby Rose
Fotó: Getty Images

Ruby Rose sosem titkolta, hogy abban, hogy minden nehézséggel sikerült megközdenie, abban édesanyja volt a legnagyobb segítségére. Most a szépség elmesélte, hogy mindössze 12 évesen hogy vallotta be anyukájának, hogy a lányokat szereti:

„Nem tudtam semmit a melegekről, vagy a leszbikusságról. Egyszerűen nem voltak erre szavaim, nem is ismertem melegeket. Odaálltam elé, és azt mondtam: ´Szeretném, ha tudnád, hogy ha valaha lesz egyszer fiúm, akkor az igazából lány lesz´. Amire ő csak annyit mondott: ´Tudom´´.”

Egy műsorban mesélte el most a történetet és bevallotta azt, hogy egészen meglepődött az édesanyja reakcióján, aki elmondta neki, hogy valójában már 6 éves korától tudta, hogy Ruby a saját neméhez vonzódik. Később a beszélgetés során a modell elmondta, hogy szerinte az egész későbbi sorsát, a rengeteg nehézség ellenére leginkább az határozta meg, hogy az anyja teljes mértékben elfogadta. Ebből a szempontból Ruby Rose igazán szerencsésnek mondhatja magát, de az ő élete még ezzel együtt sem volt egyszerű, milyen lehet azoknak, akiket még a családjuk sem tud elfogadni?

Ez is érdekelhet

Julia Fox és Kanye West merész  szettben debütált a vörös szőnyegen

Julia Fox és Kanye West merész szettben debütált a vörös szőnyegen

Divathírek

Top 15: Thierry Mugler legikonikusabb ruháival emlékezünk az elhunyt tervező zsenire

Top 15: Thierry Mugler legikonikusabb ruháival emlékezünk az elhunyt tervező zsenire

GLAMOUR Horoszkóp

Milyen előnyökkel, hátrányokkal és következményekkel járhat a horoszkópok olvasása?

Milyen előnyökkel, hátrányokkal és következményekkel járhat a horoszkópok olvasása?