25 kerekded híresség, akinek esze ágában sincs lefogyni

2021.január.6.

Vannak olyan nézetek sajnos Magyarországon még mindig, miszerint egy nő nem érdemli meg a párja szerelmét, ha nincs épp a versenysúlyánál. Ez különösen azokat a nőket "veszélyezteti", akik már szültek is, és esetleg nem sikerült leadniuk minden egyes plusz kilójukat a terhesség után, vagy talán nem is állt szándékukban.

25 kerekded híresség, akinek esze ágában sincs lefogyni
Fotó: Getty Images

Nos, szerencsére az itt látható fantasztikus nők mind a kerekebb formát képviselik, köztük a világ legszexisebbnek, legsikeresebbnek tartott ikonjai, sztárjai, influenszerei. Gondoljunk csak Kim Kardashian Westre, akinek híres homokóra alakja minden csak nem a cérnavékony modellek átlagos teste, vagy akár Jennifer Lopezre, aki egy egész brandet épített ki a kerek formájával, főleg híres fenekével. De olyan világklasszisokat is érdemes megemlíteni, mint Serena Williams, vagy éppen Beyoncé, esetleg Adele, vagy a leghíresebb plus size modell, Ashley Graham.

Megszületett Ashley Graham babája!

Megszületett Ashley Graham babája!

A topmodell épp a napokban szült, reméljük az lesz az első dolga, hogy gyorsan lead minden plusz kilót, sőt ezután a vékony modellek szintjére fogyasztja le magát… Valószínűleg az amerikai volt elnök, Barack Obama felesége, Michelle Obama is legszívesebben elbujdosna szégyenében, amiért nem XS-es méretet hord – az ilyen fajta elképzelések nemcsak egy nagyon limitált gondolkodásmódról tesznek tanúságot, hanem egy, a világ trendjeivel teljesen ellentétes irányba haladó életszemléletről is. Nem mellesleg iszonyatosan sértő minden nő számára, legyen vékony, vagy éppen kerekebb.

Szerencsére magyar nők és hazai színésznők, hírességek, énekesnők is vannak szép számban, akiknek esze ágában sincs 34-es méretet hordani, vagy éppen 58 kilónak lenni.

Íme a leggyönyörűbb és legsikeresebb kerekded hírességek! Te még kikkel egészítenéd ki a listát?

Ez is érdekelhet

Visszatér a konty, amit mindenki imádott a 90-es években!

Visszatér a konty, amit mindenki imádott a 90-es években!

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp:  Sor kerülhet kényszeres költekezésre, féltékenységre - december 2.

Napi horoszkóp: Sor kerülhet kényszeres költekezésre, féltékenységre - december 2.

Tedd & Ne tedd

Dakota Johnson összetalálkozott Kristen Stewarttal és egy pillanatra helyreállt a világbéke

Dakota Johnson összetalálkozott Kristen Stewarttal és egy pillanatra helyreállt a világbéke