30 éve várnak a rajongók erre a találkozóra, és most megvalósult, Kylie és Nicole

2019.szeptember.8.

Be kell valljuk, hogy pici híján mi lecsúsztunk erről a kétségkívül nagy horderejű eseményről, de szerencsére időnként belefutunk ausztrál hírekbe is. A helyi lapok ugyanis még mindig szenzációként tálalják a hírt, hogy a két talán legismertebb ausztrál csillag az angol GQ éves gáláján találkozott, sőt mi több, közös képek készültek róluk.

Nicole Kidman és Kylie Minogue
Fotó: Rexfeatures

Igen, akármilyen hihetetlen, több mint 30, a szórakoztatóipar csúcsán eltöltött év után ez volt az első alkalom, hogy Kylie Minogue és Nicole Kidman nyilvános eseményen találkoztak, és mindezt fotóval is dokumentálták. Gyakran gondolunk úgy a sztárvilágra, mintha az is egy kis falu volna csupán, ahol mindenki ismer mindenkit, ez azonban egyáltalán nincs így.

Könnyen lehet persze, hogy Nicole Kidman és Kylie Minogue már rengeteg alkalommal találkoztak, de erre semmiféle bizonyíték nem volt eddig. Furcsa persze, hogy a pályájukat nagyjából együtt kezdő hírességek mostanáig elkerülték egymást, ami persze jócskán okot adott a legvadabb elméletek terjedéséhez.

Nicole Kidman élete első kutyájától elolvadtunk

Nicole Kidman élete első kutyájától elolvadtunk

Nekünk kétségkívül az a megmosolyogtató, de mégis viszonylag sok hívővel rendelkező összeesküvéselmélet tetszik a legjobban, ami a történelmi találkozóig hittel terjesztette, hogy Kylie Minogue és Nicole Kidman valójában ugyanaz a személy. Nem tudjuk, hogy az elmélet hívei hogyan hidaltak át olyan alapvető problémákat, hogy például a két híresség testmagassága, de mindenesetre szórakoztató gondolat, ami évtizedekig új és újabb híveket tudott megszólítani.

A történelmi találkozásra végül Londonban került sor:

Nicole Kidman és Kylie Minogue első közös fotója
Fotó: Rexfeatures

A legprózaibb magyarázat arra, hogy a két ausztrál szt ár miért kerülte olyan látványosan egymást, természetesen az volt, hogy utálják egymást. Ennek miértjéről aztán persze megint újabb vadabbnál vadabb teóriák léteznek. Minden hasonló konteó azonban most léket kapott, amikor a GQ gáláján együtt fotózták le Kylie Minogue-ot és Nicole Kidmant, akik nagyon nem úgy tűntek, mintha ugyanaz az ember volnának, de még csak az sem látszik valószínűnek a képek alapján, hogy titkos háborúban állnának egymással. Hogy mekkora szenzációt keltettek a képek arra jó példa, hogy volt olyan rajongó, aki bevallotta, hogy amióta Google van, minden héten lecsekkolta, hogy véletlenül nem készült-e valahol közös kép a két kedvencéről, mások felvetették, hogy az ausztrál államnak meg kellene szereznie a két híresség közös fotóinak jogát, mint afféle nemzeti kulturális kincset. Hiába szerepelt amúgy Kylie és Nicole Baz Luhrmann Moulin Rouge! című filmjében még 2001-ben, a nyilvános találkozóra mostanáig kellett várni.

Kylie Minogue és Nicole Kidman közös fotójára a rajongók 30 éve vártak:

Nicole Kidman és Kylie Minogue találkozása
Fotó: Rexfeatures

Ez is érdekelhet

Dőlnek a szextabuk: „Megtörtént velem az elképzelhetetlen”

Dőlnek a szextabuk: „Megtörtént velem az elképzelhetetlen”

G-Életstílus

8 dolog, amit csak azután értesz meg, ha már összetört a szíved

8 dolog, amit csak azután értesz meg, ha már összetört a szíved

Monitor

21 megható fotó Erzsébet királynőről és fiáról, III. Károly királyról

21 megható fotó Erzsébet királynőről és fiáról, III. Károly királyról