5 évig tweetelt a Disney sztárnak a rajongó, most meg vele jár

2016.január.20.

Biztos, hogy te is belezúgtál már hírességbe, esetleg írtál is neki annak reményében, hogy majd levelezőtársak lesztek, beléd szeret és boldogan éltek, amíg meg nem haltok. Ne tagadd, mi is megtettük.

jake t austin
Fotó: rex/puzzlepix

Aztán felnőttél és rájöttél, hogy ilyen dolgok nem történnek meg, csak a tündérmesékben. De semmiképpen sem a 21. század digitális világában. Pedig Danielle Ceasar szuperrajongó megcáfolja ezt a kijelentést. 2009-ben tweetelt egyet a 21 éves Jake T. Austinnak, majd még egyszer 2010-ben, majd két év múlva rajongói találkozón készítettek egy közös fotót Instagramra, amin betagelte a fiút. Ő nem sokkal ezután bekövette őt, és most, 5 évvel később együtt vannak.

A Disney Channel híres ifjúsági sorozata, a Varázslók a Waverly helyből olyanokból csinált sztárt, mint Selena Gomez. A sorozatbeli Russo tesók legfiatalabbika maradt a televíziós karriernél, és most Jennifer Lopez saját gyártású szériájában, a The Fosters-ben szerepel. Járhatna bárkivel, szupermodellekkel, popsztárokkal, de ő nem másnak a barátja, mint a rajongó Danielle Ceasarnak, akivel közös, csókos Instagram-szelfit is posztolt már.

Mesébe illő történet? Naná! Nincsenek információink arról, hogyan alakult ki mindez köztük, de az tuti, hogy ennek a teljesen váratlan szerelmi történetnek a láttán lányok milliói reménykednek abban, hogy egyszer majd ők is Harry Styles, vagy Shawn Mendes barátnői lesznek.

Ez is érdekelhet

5 jel, hogy ez a férfi aranyat ér

5 jel, hogy ez a férfi aranyat ér

GLAMOUR Mami

Belső hangjaink: Gondolatok szülésről, traumáról

Belső hangjaink: Gondolatok szülésről, traumáról

G-Szex

7 dolog, amitől sokkal intimebb lesz a szex

7 dolog, amitől sokkal intimebb lesz a szex