5 sztárpár, ahol a nő sokkal többet keres, mint a férfi

2018.március.8.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A tavalyi év egyik legfontosabb üzenete a GLAMOUR számára az volt, hogy megmutassuk, hogy a női munka is ér ugyanannyit, mint a férfiaké. A novemberi és a decemberi lapszámunkat is csak női alkotók készítették, hogy ezzel hívjuk fel a figyelmet arra, hogy a nők annyival keresnek kevesebbet (átlagosan), hogy ugyanabban a pozícióban lényegében november közepétől ingyen dolgoznak.

Kanye West és Kim Kardashian
Fotó: Getty Images

Ez nagyon nem jó így, egyenlő esélyeket és egyenlő bérezést, ez az, amire szüksége van a nőknek. Szerencsére pozitív változások vannak, Izlandon például immár törvény tiltja, hogy ugyanabban a pozícióban kevesebbet keressen egy nő, mint egy férfi. Franciaország is elszánta már rá magát, hogy néhány éven belül törvényi keretek között biztosítsák az egyenlő bérezést. Hamarosan, reméljük, hogy általánossá válik ez a hozzáállás!

Olvastad már? Ezeknek a nőknek köszönhetjük, hogy itt tartunk ma

Általában azt szokták mondani, hogy nem tesz túl jót egy párkapcsolatnak, ha az egyik fél sokkal többet keres, mint a másik. Különösen a férfiak viselik rosszabbul, ha kevesebbet keresnek, mint a partnerük (nem csoda, hiszen a társadalom őket arra tréningezi, hogy el kell tartaniuk a családjukat, biztosítaniuk kell a lehető legjobb anyagi lehetőséget a családjuknak. Ez éppen olyan túlzó elvárás, mint hogy a nők meleg vacsorával várják este a párjukat).

Most mutatunk öt olyan sztárpárt, ahol a nők sokkal-sokkal többet keresnek, mint a férfiak. Persze, nekik azért könnyebben kezelni egy ilyen helyzetet, hiszen alapvetően mindkét fél irracionálisan sokat keres.

Igen, bizony. Miközben a fél világ azon gondolkodik, hogy vajon mi a fenét is csinál Kim Kardashian, a válasz egyszerű, rengeteg pénzt keres. A közösségi média felületeinek óriási reklámértéke van, több vállalkozás is fut a neve alatt. Azt tudjuk, hogy a sminktermékei, parfümje elképzelhetetlen bevételeket termel. Ebből aztán évi 30 millió dollárnál is többet szed össze, miközben Kanye hiába a rapperpápa, és cipőisten, tervezőzseni, ennek még a felét sem keresi egy évben, hiszen nagyjából 12 millió dollárra teszik az éves bevételeit.

Gigi Hadid és Zayn Malik
Fotó: Getty Images

Tudjuk, hogy a sztármodell és a popsztár kapcsolata nem a hagyományos nemi szerepeken alapul, ha például csónakázni mennek, akkor Gigi Hadid lapátol. Nos, a pénzt is ő lapátolja inkább, hiszen, mint a világ egyik legkeresettebb modellje, közel évi 7 millió dollárt kap a reklámszereplésekért, fotózásokért, Zayn ennek a felét nagyjából 3,5 millió dollárt énekel össze.

Alex Rodriguez és Jennifer Lopez
Fotó: Getty Images

Ha tréfálkozni szeretnénk, akkor azt mondanánk, hogy Jennifer Lopez párkapcsolataiban hihetetlen fordulat, hogy már csak kétszer annyit keres, mint a párja. Na, jó ez persze csak félig igaz. Mindenesetre a popsztár és színésznő majd 27 millió dollárt szorgoskodik össze, míg A-Rod "csak" 15 milliót. Tudjuk, hogy ez a kis anyagi különbség egyáltalán nem tántorítja el a szerelmes Rodriguezt, hogy nagyvonalú ajándékokkal halmozza el JLo-t.

Olvastad már? Az elején tízszer annyit kell bizonyítani - interjú Polgár Judittal

Beyoncé és Jay-Z
Fotó: Getty Images

Ez nagyon meglepett minket, és azért kellő fenntartásokkal is kezeljük, hiszen Jay-Z producerként, kiadóként és egyéb üzletei révén rengeteg helyről keres rengeteg pénzt, ezt most éves szinten 33 millió dollárra becsülik, míg Beyoncé, mint a popipar talán legnagyobb ikonja most, 75 milliónál is többet keres. Tény, hogy Queen Bey tarol, de közben nem felejthetjük el, hogy Jay-Z elképesztően sokat tett azért, hogy a felesége a zeneipar királynőjévé váljon.

Kylie Jenner és Travis Scott
Fotó: Getty Images

Kapaszkodjatok meg, Kylie 50-szer többet keres, mint gyermekének apja. Tudjuk, hogy az Instagram-sztár és egyszemélyes beautynagyhatalom döbbenetes pénzeket tesz a termékei eladásából, és abból létezik, és posztol az Instagramon. Párjának, a feltörekvő rappernek alaposan élére kell állítania a dollárokat, hogy Ferrarival lepje meg a kedvesét, mert ő csak 600 ezer dollárt keres egy évben, úgyhogy gyerekének és unokáinak az anyagi biztonságát egyelőre Kylie Jenner keresi meg azzal, hogy évi 30 millió dollárt szed össze.

Glamour Napok Banner
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Ennyi volt: Harry herceg életre szóló döntést hozott

Ennyi volt: Harry herceg életre szóló döntést hozott

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője