Létezik igaz szerelem Hollywoodban! 7 sztárpár, akik évek óta boldogok együtt

2022.február.1.

A pörgős karrier és a gyerekek nevelése mellett nehéz még a szerelmet is életben tartani, pláne, ha ünnepelt híresség vagy, és emberek milliói követik minden egyes lépésedet. Egy kapcsolat fenntartása bizony kemény munka, amiért nap mint nap meg kell dolgoznia mindkét félnek, és könnyűszerrel megeshet, hogy kicsúszik a talaj a pár lába alól. Azonban semmi sem lehetetlen!

Beyoncé Jay Z
Beyoncé Jay Z
Fotó: Getty

Íme 7 házaspár, akik bebizonyították, hogy igenis létezik az igaz szerelem a filmvásznak mögött is!

1. Luciana Barroso és Matt Damon

Luciana Barroso és Matt Damon
Fotó: Getty

A pár 2003-ban ismerkedett össze Miami egyik bárjában, ahol Luciana dolgozott, Matt pedig egy film forgatásának szünetében tért be. Barroso és Damon kapcsoalta szerelem volt első látásra, és két év elteltével örök hűséget fogadtak egymásnak, most pedig együtt nevelnek négy lányt.

2. Victoria Beckham és David Beckham

Victoria Beckham és David Beckham
Fotó: Getty

Sokszor felröppent már a pletyka, hogy elválik a pár, és tény, hogy a kapcsolatot gyakran beárnyékolják a viharfelhők, Beckhamék rendíthetetlenül kitartanak egymás mellett, immáron 22 éve. Victoria és David szintén négy gyereket nevel együtt.

3. Cindy Crawford és Rande Gerber

Cindy Crawford és Rande Gerber
Fotó: Getty

Miután a szupermodell elvált Richard Gere-től, 1998-ban Rande Gerberrel kötötte össze az életét. Úgy tűnik, a pár között továbbra is dúl a szerelem, ugyanis Cindy tavalyi évfordulójukon nagyon kedves, szerelmes posztban köszöntötte fel Gerbert.

4. Snoop Dogg és Shante Broadus

Snoop Dogg és Shante Broadus
Fotó: Getty

A rapsztár csak a klipjeiben alakít rosszfiút, a valóságban egy igazi mintaférj. Feleségével, Shante-val még középiskolában ismerkedtek össze, majd 1997-ben összeházasodtak, jelenleg pedig három kisgyereküket nevelik együtt.

5. Beyoncé és Jay-Z

Beyoncé és Jay-Z
Fotó: Getty

Beyoncé és Jay-Z kétségtelenül a sztárvilág egyik legikonikusabb házaspárja: a két énekes idén már 20 éves házassági évfordulójukat ünneplik! És azóta már három gyerek szülei is!

6. Sarah Jessica Parker és Matthew Broderick

Sarah Jessica Parker és Matthew Broderick
Fotó: Getty

Igaz, a Szex és New York sztárja Robert Downey Jr.-ral járt sokáig, de végül Matthew Broderick nyerte el a színésznő kezét. Parker és Broderick már 15 éve házasok, és nekik is három gyerekük született.

7. Tom Hanks és Rita Wilson

Tom Hanks és Rita Wilson
Fotó: Getty

Tom és Rita 32 éve házasodtak össze, amikor mindkettőjük 30 éves volt, és azóta is a sztárvilág egyik legünnepeltebb párját alkotják. A pár két fiút nevel, és Hanks korábban egy nyilatkozatában a házasságot bátor cselekedetnek nevezte.

Ez is érdekelhet

Katalin hercegné és Vilmos nagy ölelkezése a herceg pólómeccsén annyira édes volt

Katalin hercegné és Vilmos nagy ölelkezése a herceg pólómeccsén annyira édes volt

G-Szex

Ideje elengedned az orális szex pornós kliséit, helyette erre az 5 dologra figyelj

Ideje elengedned az orális szex pornós kliséit, helyette erre az 5 dologra figyelj

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné a legédesebb ruhában bukkant fel Wimbledonban

Katalin hercegné a legédesebb ruhában bukkant fel Wimbledonban