A 2017-es Met gála 7 legdurvább pillanata

A Met gála minden évben a legjobban várt divatesemény, nemcsak megnyitják a Costume Institute aktuális kiállítását a Metropolitan Múzeumban, hanem ekkorra szervezik a legpazarabb vörös szőnyeges estét, amelyen egymást verik le a sztárok, hogy ott lehessenek.

Összegyűjtöttük a 2017-es gála 7 legemlékezetesebb és legsokkolóbb pillanatát a vörös szőnyegről és a kulisszák mögül:

1. Celine Dion először a Met gálán

Celine Dion Met gála
Fotó: rex/shutterstock/puzzlepix

Ez már önmagában teljes sokk, egyszerűen nem értjük, hogy a világ egyik legismertebb és legsikeresebb kanadai-francia énekesnője eddig hogy hiányozhatott erről az eseményről. Minden esetre Celine Dion első Met gálás belépőjével azonnal bepótolta eddigi hiányzását. A 49 éves díva nagyon nehéz perióduson van túl, tavaly elvesztette a férjét és a testvérét is, a Met gálán azonban szerencsére ragyogott a látványos Versace ruhakölteményében. Teljes csodálat!

2. Jaden Smith a saját rasztáit vitte a kezében

Jaden Smith raszta Met gála
Fotó: rex/shutterstock/puzzlepix

Ez az idei gála egyik legfurcsább történése, egyszerűen nem tudjuk megfejteni a mögötte rejlő üzenetet. Az In-Between tematika és a Comme des Garcons kiállítás előrevetített sok meghökkentő, látványos szettet, amivel csak nagyon kevesen éltek, viszont a különleges kiegészítők terén is kiélhették magukat a vállalkozóbb szellemű sztárok. Talán erre gondolhatott Will Smith 18 éves fia, amikor úgy döntött megsétáltatja levágott rasztáit a vörös szőnyegen?

3. Rihanna a Met gála királynője

Rihanna Comme des Garcons
Fotó: rex/shutterstock/puzzlepix

Az idei Met gála dresszkódját az eddiginél is kevesebben vették komolyan, és inkább úgy öltöztek, mintha csak valami pazar bálba érkeztek volna. De nem úgy Rihanna. Az eddigi évekhez hasonlóan az énekesnő most is kiélte magát a divat legnagyobb estjén, és egy szenzációs Comme des Garcons kreációban lejtett végig a gálán, mely a divatház 2016-os őszi kollekciójának egyik leglátványosabb darabja. Csak gratulálni tudunk!

4. Diddy megpihent a Met lépcsőjén

Sean Combs Met gála
Fotó: rex/shutterstock/puzzlepix

Elsőre azt gondoltuk, hogy csupán Met gálás partnere és kedvese Cassie lábai előtt akart heverni, mintegy odaadásának és csodálatának szimbóluma, de erről szó sem volt. Később elárulta a médiának, hogy csak elfáradt, és kicsit lepihent. Nos, akciója a 2017-es Met gála legnépszerűbb pillanata volt.

5. A vécészelfi

Fotó: Instagram

Túl régóta uralta Ellen DeGeneres 2014-es sztárokkal teli Oscar-szelfije a világot, és már kellett egy új, köszi Kylie Jenner, ezt tényleg nem lesz könnyű felülmúlni!

6. A legnagyobb buli mindig a Met vécéjében van

Fotó: Snapchat

A Met gála fotó és szelfi-stop szabálya alól a mosdó és azok közül is a női vécé képezett kivételt. Itt készült ugye a fent említett legendás szelfi, és ide vonultak el a sztárok dumcsizgatni a puccos asztalok mellől, és mindenki itt dohányzott. Túl sokat is, talán.

Nem bírtak leállni, igen, főleg te, Bella.

Fotó: Instagram

Még te is, Dakota?

Fotó: Snapchat

7. A Humans of New York fotósa készítette a sztárok Met gálás képeit

A partifotós az ikonikus Humans of New York mögött álló Brandon Stanton, akinek a jelenléte már önmagában nagy szenzáció volt, hiszen ő abszolút nem ezekben a körökben mozog, nem egy híresség, és nem is azonosul a sztárokkal. Erre az estére mégis eleget tett a Vogue felkérésének, és ő dokumentálta a Met gála alatt a sztárokat, akik mind készségesen nyilatkoztak neki. Ryan Reynolds szívhez szóló szerelmes szavai, melyekkel feleségét, Blake Lively-t jellemezte, nagyon magasra tették a mércét a következő pasinknál…

Ez is érdekelhet

Szerelem első látásra a Sugarbird új kollekciója

Szerelem első látásra a Sugarbird új kollekciója

Monitor

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

Szépséghírek

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját