A brit királyi család tagjai eddig soha nem látott személyes fotókat osztottak meg Fülöp hercegről

2021.április.15.

Edinburgh hercegének az életét a szolgálat és a királynő támogatása határozta meg, de Fülöp elkötelezett családfő is volt. A napokban a királyi udvar hivatalos csatornáin, a királyi család tagjai egyenként emlékeztek meg Fülöp hercegről különböző, eddig soha nem látott családi fotók kíséretében.

Az egyik legaranyosabb visszaemlékezést Vilmos herceg osztotta meg a közösségi médiában egy, Katalin által készített kép kíséretében, ebben háláját fejezte ki, hogy olyan jó és közeli kapcsolatban álltak még felnőtt korukban is egymással és a gyerekeik életének is a része volt, amit ez a kedves kép is jól szemléltet.

Szintén a cambridge-i hercegi pár Instagram oldalán jelent meg egy másik családi fotó, ami még 2015-ben készült a Balmoral kastélyban. Lajos herceg itt még nem volt megszületve és Sarolta hercegnő is még kis karonülő volt, Fülöp herceg mellett pedig Erzsébet királynő is beállt a kedves fotóra.

Károly herceg és Kamilla hivatalos Instagram oldalán is kedves összeállításokkal emlékeztek Fülöp hercegre:

Eugénia hercegnő is megható üzenettel búcsúzott nagypapájától:

És a végére hagytuk a legaranyosabb megemlékezést, amit eredetileg szintén Katalin és Vilmos osztottak meg a hivatalos oldalukon, ezen a fotón Erzsébet királynő és Fülöp herceg 7 dédunokájuk körében látható. A királynő Instagram oldalán további kedves visszaemlékezéseket találsz a család különböző tagjaitól.

Ez is érdekelhet

Koppenhágai divathét: a STAMM nyerte a Zalando Fenntarthatósági Díját

Koppenhágai divathét: a STAMM nyerte a Zalando Fenntarthatósági Díját

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói