A GLAMOUR szeptemberi címlapján Justin Bieber és Hailey Bieber

2019.augusztus.13.

Nem is kérdés, hogy az egyik legtöbb embert foglalkoztató pár most Justin Bieber és Hailey Bieber (szül. Baldwin).

A hirtelen házasság nem mindig a legjobb döntés, még akkor sem, ha borzasztóan szerelmesek vagyunk, viszont Bieberék nagyon tudatos állnak hozzá és egymáshoz. Tudják, hogy rengeteg problémán kell átrágniuk magukat és meg is dolgoznak keményen a boldogságukért. Erről mesélnek cikkünkben.

A szeptemberrel beköszönt naptár szerint az ősz és ezzel együtt a szezonváltás, így segítünk, hogy melyek azok a darabok, termékek, amelyekre szükséged lesz a megfelelő átmenethez egyik évszakból a másikba. Bevezetünk a Chanel őszi sminktrendjeibe és megismerheted a földszínek megfelelő használatát a bőrödnek megfelelően.

Ez a szezon a magabiztosságról szól, úgyhogy csak bátran a színekkel, stílusokkal, mutasd meg a világnak, hogy ki is vagy valójában és merj kitűnni a tömegből az öltözködéseddel. Ehhez adunk tippeket.

Szeptember 14-én a 20 éves Orsay születésnapja alkalmából 20% kedvezményt kapsz és egy fergeteges Shoppingparti keretében ünnepeljük a márkát veled együtt!

A szezonváltáshoz elengedhetetlen őszi Trendbibliánkban felkészítünk a szezon legfontosabb trendejeire és megismerheted a magyar tervezők kollekcióit is.

A Mami melléklet immár a 8. számával jelent meg, feltétlenül tedd el, mert ha majd elérkezik az idő a gyerekvállalásra, biztosan hasznodra válik, de addig is odaadhatod a várandós vagy kismama barátnődnek!

Ez is érdekelhet

A 15+1 legjobb karácsonyi film, amitől egyből ünnepi hangulatod lesz

A 15+1 legjobb karácsonyi film, amitől egyből ünnepi hangulatod lesz

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp:  Sor kerülhet kényszeres költekezésre, féltékenységre - december 2.

Napi horoszkóp: Sor kerülhet kényszeres költekezésre, féltékenységre - december 2.

Tedd & Ne tedd

Dakota Johnson összetalálkozott Kristen Stewarttal és egy pillanatra helyreállt a világbéke

Dakota Johnson összetalálkozott Kristen Stewarttal és egy pillanatra helyreállt a világbéke