A lány, aki nem akárhogy veszítette el a vászon-szüzességét

2014.július.3.

Stacy Martin, akit tavaly A nimfomániás című film révén ismertünk meg, egy év alatt bebizonyította, hogy több mint egy érzékien szép lány. A szex-mániás szerepből gyorsan kinőtt, és idén őszel már a 60-as éveket idéző Miu Miu fotókon láthatjuk őt. És hogy miért kezdte a karrierét egy ilyen pikáns filmmel? "Ez a kihívás a színészkedésben. Kényelmetlen helyzetekbe kerülsz, mert ez a munkád. Egyébként csak ülnél otthon a tv előtt"-nyilatkoza.

Stacy Martin
Fotó: EllenVonUnwerth/VS

Született:

1991, Párizs

Család:

Apai ágon francia, anyai ágon angol családja miatt egyrészt mindkét nyelvet anyanyelvi szinten beszéli, másrészt fiatal korában az egész világot beutazta Japántól Angliáig. Saját elmondása szerint szülei nem bohém művészek, de szerettek mozgásban maradni, nem akartak egy helyen leragadni. Stacy Martin most Londonban él barátjával, Daniel Blumberggel akinek a neve a Yuck együttes miatt lehet ismerős, és akit nyilatkozatai szerint egyáltalán nem zavar, hogy barátnőjét a fél világ látta elélvezni a moziban.

Karrier:

Stacy 18 évesen költözött Londonba, ahol modellkedni kezdett. Ezt sosem szerette, de a fizetése miatt önálló, független lett és ennek köszönhette azt is, hogy megengedhette magának hogy az Actors` Temple-ben tanuljon színjátszást. Mikor az egyik castingon azt mondták neki, hogy az új Lars von Trier filmhez keresnek színésznőt, nem hitte el. Mikor pár londoni válogatás után Koppenhágába repítették, hogy a rendezővel találkozzon, annyira izgatott volt, hogy aludni sem tudott. És akkor sem riadt vissza, mikor közölték vele, hogy lesz pornó-dublőre és műpuncija is. A kritikusok istenítették és a pokolra kívánták a filmet, de az biztos, hogy azóta minden mozikedvelő felismeri az ifjú színésznő arcát (és más testrészeit is). Azt nyilatkozta, hogy a modellkedés felkészítette arra, hogy meztelenül mutatkozzon a kamerák előtt, de arra nem, hogy meztelenül játsszon, és ez egy kicsit zavarba hozta. Szerencsére Shia LaBeouf, a partnere nagyon sokat segített neki, és az is könnyített egy kicsit, hogy a szexjeleneteket pornósszínészekkel forgatták helyettük. Modell és színészi karriere is fölfelé ível idén: a Miu Miu kampány arca lett és többek között a The Winter illetve az Il Racconto dei Racconti c. filmekben is szerepet kapott.

Stacy Martin

Divat:

A vörös szőnyegen többek között Miu Miu-ban és Saint Laurenben mutatkozik, magánéletében inkább a farmer pulcsi kombinációt preferálja. Gyönyörű sötét hajával és arcával viszont még így sem marad észrevétlen! Nem a mostani Miu Miu hirdetése az első nagyobb reklámkampánya, hiszen Stacy Martin tavasszal a Rag & Bone arca volt.

Miért szeretjük?

Villámkarrierje ellenére csendes és visszafogott, nem szállt el magától, és nem változtatta meg a népszerűség. És mert be merte vállalni, hogy rögtön az első mozifilmjében elveszítse a vászon-szüzességét.

Ez is érdekelhet

Ezt a meleget valahogy túl kell élni! Jöhet egy jegeskávé!

Ezt a meleget valahogy túl kell élni! Jöhet egy jegeskávé!

Tedd & Ne tedd

Kate Middleton, a szépséges kalapos hercegné

Kate Middleton, a szépséges kalapos hercegné

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a sztár a lelki társad a horoszkópod szerint

Ez a sztár a lelki társad a horoszkópod szerint