A legjobb topmodell-klipek! Vol. 1.

2010.augusztus.25.

A 80-as évek végén és a 90-es években a zenekarok imádtak szupermodellekkel dolgozni a klipjeikben.

A GLAMOUR legújabb, szeptemberi számában minden a divatról szól, a Monitor rovatban meg is ígértük nektek, hogy összegyűjtjük a topmodell legemlékezetesebb videoklip szerepléseit. A 80-as évek végén és a 90-es években rengeteg zenész, zenekar klipjében felbukkantak topmodellek. A számos emlékezetes dalból nehéz volt kiválasztani a legérdekesebbeket, legjobbakat, így most két részre osztottuk az összeállításunkat. Az első részben lesz igazán szexi klip és olyan is, amelyben dalra is fakad az egyik szupermodell. Lássuk az első részt!

Kezdjük rögtön egy klasszikussal! A Guns & Roses frontembere, Axl Rose gyengéd, érzelmeket táplált a korszak szupermodellje, Stephanie Seymour iránt. A románc tiszavirág életű volt, és bár a rocker szerette, ha komolyra fordul a dolog, végül csak a November Rain videoklipjében kelt egybe Seymourral. Mi az első közös klipet, a Dont Cry-t választottuk!

Madonna a 90-es évek elején igazán emlékezetes klipeket készített. A szexuálisan túlfűtött videókból nem volt hiány, az emlékezetes Erotic igazán forró hangulatú lett, amelyben része van Naomi Cambellnek is. Az énekesnő és a szupermodell közös vonaglása igazán emlékezetes pillanat!

A Pet Shop Boys 2002-es remek dalához egy New York-i stúdióban készítettek klipet, a politikai tartalom nem jelenik meg a videóban, az akkoriban berobbanó, babaarcú Natalia Vodianova azonban annál inkább! A klipből rögvest kiderül, hogy miért is tartották az orosz modell döbbenetes tehetségnek, ráadásként Karl Lagerfeld kis kedvence, Baptiste Giabiconi is is felbukkan a klipben.

Axl Rose mellett a 90-es években a picit jobban fésült és lágyabb hangvételű Jon Bon Jovi is becserkészett egy szupermodellt. A most éppen nem túl időszerű karácsonyi dallal rögvest a slágerlisták élmezőnyébe katapultált. A klip népszerűségéhez, azonban andalító ballada mellett Cindy Crawford is kellett!

Az első rész végére egy vérbő dalt hagytunk amely ráadásul egy szép történet is, hiszen Jack White a The White Stripes énekese és a gyönyörű modell, Karen Elson a Blue Orchid klipjének forgatásán jöttek össze. Állítólag forrt körülöttük a levegő, azóta már házasok és két gyermekük született!

Ez is érdekelhet

Ezek a jelei annak, hogy pihenésre van szükséged

Ezek a jelei annak, hogy pihenésre van szükséged

Monitor

8 hátborzongató Netflix-horrorfilm, ami garantáltan adrenalin-löketet ad

8 hátborzongató Netflix-horrorfilm, ami garantáltan adrenalin-löketet ad

Divathírek

Karakteres formák, látványos színek: megérkezett a Furla új kollekciója

Karakteres formák, látványos színek: megérkezett a Furla új kollekciója