A legmegdöbbentőbb sztár szakítások 2018-ban

2018.december.30.

2018-ban rengeteg sztárpár jelentette be, hogy útjaikat külön folytatják. Voltak kiszámítható különválások, de sokan, mint például Jenna Dewan és Channing Tatum, nagy megdöbbenést keltettek. Ami vígasz, hogy a párok többsége békében vált el, barátként tekintenek egymásra, vagy néhányukra már rá is talált az új szerelem.

A legmegdöbbentőbb sztár szakítások 2018-ban
Fotó: Getty Images

Na de kik azok a híres párosok, akik idén szakítottak?

Robert De Niro és Grace Hightower

Novemberben De Niro megerősítette, hogy 20 év után elválik feleségétől. "Grace és és két gyönyörű gyermeket nevelünk együtt" – mondta az Oscar-díjas színész. "A kapcsolatunk olyan átmeneti időszakba lépett, ami nehéz, de konstruktív folyamat. Nagyra becsülöm Grace-t, csodálatos anya, és kérjük, hogy tartsák tiszteletben a magánéletünket, hogy a lehető legjobban tudjuk folytatni a szülői szerepünket".

Paris Hilton és Chris Zylka

Fotó: Getty Images

A pár novemberben bontotta fel tíz hónapos jegyességét. Chris még januárban kérte meg Paris kezét Aspenben, méghozzá egy kétmillió dolláros jegygyűrűvel, de a boldogságuk nem tartott sokáig.

Ariana Grande és Pete Davidson

Fotó: Getty Images

A pár október 14-én erősítette meg, hogy útjaik különváltak. A hivatalos verzió szerint a döntés közös volt. Ariana azt nyilatkozta, hogy szüksége van a szünetre, csak az otthonában akar maradni, a szeretteivel lenni és a zenére koncentrálni.

Camila Mendes és Victor Houston

Fotó: Getty Images

Camila és Victor csak néhány hónapig alkottak egy párt, ez idő alatt pedig mindvégig igyekeztek kerülni a nyilvánosságot, soha semmilyen közös bejegyzést nem osztottak meg a közösségi média felületein sem. Állítólag Victor nagyon elvakultan szerette Camilát, ő azonban úgy érezte, nem áll készen a kapcsolat folytatására.

Ben Affleck és Lindsay Shookus

Fotó: Getty Images

Nagyjából egy évvel ezelőtt került nyilvánosságra Ben Affleck új kapcsolata, azonban a színész függősége végül szétválasztotta őket. Lindsay mindenben támogatta Bent a gyógyulás útján, de végül belátta, hogy jobb, ha külön utakon folytatják.

Kourtney Kardashian és Younes Bendjima

Fotó: Getty Images

Kourtney és modell barátja augusztusban szakítottak, miután kiderült, hogy a fiú másfelé kacsintgat. A kapcsolatnak Kourney vetett véget, egyszerűen úgy érezte, hogy nem működik és nem is volt drámai a befejezés.

Emma Watson és Chord Overstreet

Fotó: Getty Images

Talán nem is hallottad hírét, de bizony Emma Watson és a Glee sztárja év elején egy párt alkottak, azonban a románc csak májusig tartott. A barátaikon keresztül ismerték egymást, és bár sok közös pontot találtak a másikban, hamar kiderült, hogy ez a kapcsolat nem működik.

Jenna Dewan és Channing Tatum

Fotó: Getty Images

Minden rajongót megdöbbentett, amikor Jenna Dewan és Channing Tatum bejelentették, kilenc év házasság után elválnak. A pár békében és szeretetben vált el, mint barátok. Közös, öt éves kislányukat továbbra is együtt nevelik, az elmúlt néhány hónapban pedig mindketten új párra is leltek.

Olivia Culpo és Danny Amendola

Fotó: Getty Images

A pár márciusban szakított két év együttlét után. A fő probléma mindkettejük számára az volt, hogy nem tudták legyűrni a köztük lévő távolságot és keveset találkoztak. Megismerkedésük annak idején nagyon romantikus volt, Hollywoodban sétálva botlottak egymásba.

Jennifer Aniston és Justin Theroux

Fotó: Getty Images

Nagy megdöbbentést keltett az is, hogy a szépséges színésznő és Theroux két év házasság után elválik. A döntést még tavaly év végén hozták meg, a kapcsolatuk pedig abszolút baráti maradt. Az egymás iránti mély tisztelethez pedig ragaszkodnak.

Nicki Minaj és Nas

Fotó: Getty Images

Nicki és Nas hét hónap után januárban szakítottak. A pletykák szerint szinte soha nem voltak egy helyen, így pedig nem tudták előremozdítani a kapcsolatukat, ez pedig rövid időn belül a végéhez vezetett.

Cardi B és Offset

Fotó: Getty Images

Még csak néhány hete jelentette be a páros, hogy útjaik szétváltak. A hír azért is érintett sokakat váratlanul, mert a páros közös kislánya júniusban született meg. Ennek ellenére viszonyuk nem haragos, jó barátként és üzleti partnerként tekintenek egymásra.

Ez is érdekelhet

7 trükk a síkosítóhoz, hogy jobb legyen a szex

7 trükk a síkosítóhoz, hogy jobb legyen a szex

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Sztárhírek

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő