A Lélekpillangó titkos tudáscsomagjából válogattunk!

2012.március.28.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A legnagyobb összefogás az önismeret érdekében az emberi boldogságért: Pénz, szex, szerelem, siker… A legjobb 6 darab – szerintünk! Siess, mert ezen a tuti áron már csak a hétvégéig elérhető!

A Lélekpillangó egy jótékonysági kezdeményezés, mely egész Magyarországot megmozgatta. Három nagy kedvenc, Szepes Mária – Popper Péter – Biegelbauer Pál életművének gondozói vannak "versenyben". Neked melyikük a példakép? Add le most a szavazatodat kedvencedre! \ (www.lelekpillango.hu/kedvezmeny/glamouronline )

Jótékonykodj – magaddal is!

A Lélekpillangó életműdíj pénzadománnyal is jár. Úgy kerül pénz az adomány alapba, hogy 22+6 népszerű tréner, előadó, tanácsadó a tudását adta egy különleges tudáscsomaghoz. Ezt lehet most megvásárolni. Mind a 28 szuper kiadványt egyetlen könyvben és a hozzá tartozó két DVD lemezen – a százezres értékű csomagot mindössze 12 000 Ft-ért ebben az akcióban! A limitált példányszámú, különleges aranycsillámos borítóval készülő könyv hosszú távon érték lehet – benne olyan exkluzív anyagokkal melyek még sehol nem jelentek meg eddig. Ha vásárolsz belőle, nem csak a jótékonysági alapot növeled, de magaddal is jót teszel, mert egy havi BKV bérlet áráért jóval messzebb mehetsz az önismeret útján egész évben, mintha a városhatárig jutnál el.

6 legszuperebb könyv és film – szerintünk!

No 1, vagyis a legizgalmasabb – egy ajándék:

Cserményi Csilla flo könyve, a Tisztán látó szerelemben - Azt is megmutatja neked, te hogyan próbálsz csalni a szerelemben, és elmondja, miért nem éri meg. Ha arra vágysz, hogy magabiztosabban légy ezen a téren, ez neked szól – hangsúlyozottan nemi hovatartozás és szexuális identitásra való tekintet nélkül.
Bővebben www.lelekpillango.hu/kedvezmeny/glamouronline

No 2. Dr Mészáros Ádám könyve: Hogyan lendítsük ki a kapcsolatunkat a hullámvölgyekből?

A hatalmas rajongótáborral bíró jogász - párkapcsolati mediátor a tanulmányából megismerheted azokat a gyakorlati párkapcsolati tanácsokat és konfliktus-kezelési módszereket, amelyek abban segítenek, hogy a pároddal sikeresen megbirkózhassatok a kisebb-nagyobb krízisekkel és hullámvölgyekkel.
Bővebben www.lelekpillango.hu/kedvezmeny/glamouronline

No. 3 Csehák Hajnalka: Párkapcsolati GPS

Vajon mi ad nekünk eligazítást akkor, ha nincsen térképünk sőt az út maga néha túl göröngyös, kátyúkkal tűzdelt és kaptatón vezet felfelé, így nem is látjuk a horizontot magunk előtt? Jól jönne egy olyan GPS, amely segít eligazodni akkor is, ha szerelmesek vagyunk, de akkor is, ha éppen a kapcsolat nehéz fázisába értünk.
Bővebben www.lelekpillango.hu/kedvezmeny/glamouronline

A top három könyv után jöjjön egy remek film, a Tudatosság Iskolájának alapítójától, Kereszty Andrástól:

Tudatos szex és szerelem Hogyan lehet tudatos a szerelem? Hogyan erősödhet a testi öröm? Hogyan lehet tudatos a szex? Minden a szexről és a szerelemről, ami közelebb visz minket egy magasabb minőségű élethez.
Bővebben >> www.lelekpillango.hu/kedvezmeny/glamouronline

S ha már a szexnél és a tudatosságnál tartunk, ismerjük meg ennek spirituális minőségeit! Spirituális partnerkapcsolat - Palacskó András könyve és filmje egymást egészítik ki, s adnak teljes képet arról, hogy mi az elengedés, hogyan csináljuk? Hogy értékeljük magunkat többre és hogy engedjük el a múltat. Hogy engedjük el a másikat anélkül, hogy elmenne, s mit kezdhetünk a megfelelni vágyással, s a megfelelés kényszerével
Bővebben >> www.lelekpillango.hu/kedvezmeny/glamouronline

A hatodikként ajánlott művet azért tartogattuk a végére, mert ez mindenre hat! B Nagy Magdolna könyvének címe: Pénz, Párkapcsolat, Szex. Mindhármat szeretnéd?

Te is megélheted a Pénz - Párkapcsolat – Szex gyümölcsöző hármasát, ha megfelelően tudod összeválogatni a szerelem konyhájában az összetevőket. Gyakorlati útmutatókkal segít Neked, hogy felismerd azokat a hitrendszereket, amelyek akadályozzák vágyaid megvalósulását.
Bővebben www.lelekpillango.hu/kedvezmeny/glamouronline

NE VÁLOGASS – mert nem kell! Az összes könyv és film – sőt még 22 másik – a tiéd lehet, ha most szombatig te is rendelsz a Lélekpillangó tudáscsomagból. (2012 március 31.)
www.lelekpillango.hu/kedvezmeny/glamouronline

Glamour Napok Banner
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Zendaya bemutatta a világ legapróbb felsőjét

Zendaya bemutatta a világ legapróbb felsőjét

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője