A topmodell jó nagyot rúgott a sztárok kedvenc fesztiváljába

2018.április.17.

Most egy hétig mindenki a Coachella fesztivállal van elfoglalva a sztárvilágban. Az Instagramot elárasztják a rendezvényen készült fotók. Ez akkora esemény, hogy a kismama Kyle Jenner is odahagyta újszülöttjét, hogy feszíthessen egy kicsit a helyszínen.

Coachella fesztivál látkép
Fotó: Getty Images

A #coachella hashtag most nagyobb menőség, mint bármi más. A marketinggépezet tökéletesen teljesít, úgyhogy a közösségi média korában már mindenki a legmenőbb fesztiválnak tartja a sivatagi rendezvényt, hiszen áprilisban mindenhonnan ez ömlik felénk.

Láttad már? A bimbótapasz lesz a fesztiválok legmenőbb kiegészítője, te bevállalnád?

Azonban még mielőtt megvonnád magadtól a zsömlét, hogy jövőre te is eljuthass az influenszerek Mekkájába, azért nem árt tudnod, hogy a Coachella azért közel sem akkora buli, mint amekkora a hype körülötte. Ugyan kétségkívül nagy sztárok és különleges fellépők is vannak, de azt még az esemény szerelmesei is beismerik, hogy nem a legideálisabbak a körülmények, ráadásul vannak fura szabályai is a fesztiválnak; például nem lehet alkoholos italokkal flangálni.

Nem mindenkinek tetszik a Coachella, Cara például bojkottálja:

Coachella fesztivál látkép
Fotó: Getty Images

Másoknak viszont komoly elvi kifogásai vannak a Coachellával szemben. Cara Delevingne, aki igazán jelentős partihuszár, ezt az eseményt bojkottálja. Hiába írt lelkendezve Beyoncé fellépéséről és a Destiny´s Child visszatéréséről az Instagramon, később helyre tette a dolgokat:

„Csak mert szeretem Beyoncét, az még nem jelenti azt, hogy mostantól szeretem a Coachellát is. Továbbra sem megyek oda.” - írta Cara a posztjában

Cara Delevingne azért Beyoncé előtt tisztelgett:

Láttad már? Bella Thorne fesztiválszettjétől kifolyik a szemed

A topmodell-színésznőnek jó oka van bojkottálni az eseményt, hiszen a Coachella tulajdonosa, Philip Anschutz többször tett olyan nyilatkozatokat, amikkel támadta az LMBTQ-mozgalmakat. Kifejezetten homofóbnak tűnik a szórakoztatóipari mogul, aki még ráadásul a fegyvertartás lelkes támogatója is. Nem csoda, hogy Cara,-t leszbikusként kifejezetten érzékenyen érinti, hogy egy olyan ember zsebét tömik púposra a fesztiválózók, akinek az elvei tökelétesen ellenkeznek az ő elveivel. A bojkott a részéről a lehető legegyenesebb hozzáállás.

Ez is érdekelhet

Az időskori szex nem rosszabb, csak más - Mutatjuk, mire számíthatsz

Az időskori szex nem rosszabb, csak más - Mutatjuk, mire számíthatsz

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói