Nem Aaron Carter az egyetlen híresség, aki ennyire fiatalon halt meg

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Szépek, sikeresek, gazdagok, mégsem találták meg a boldogságot. Aaron Carterre emlékezve összeállításunkban olyan sztárokról olvashattok, akik bár hiába küzdöttek magukért egész életükben, a békét végül csak a haláluk után találták meg.

Aaron pár napja, 34 évesen hunyt el | Fotó: Ilya S. Savenok
Aaron Carter mindössze 34 évesen hunyt el | Fotó: Ilya S. Savenok
Fotó: Gettyimages.com

Mindenkit megrendített a Backstreet Boys fiúzenekarból ismert Nick Carter öccsének halála, aki mindössze 34 évesen hunyt el. Aaron Carterre az otthonában találtak rá, és az életét sajnos nem tudták megmenteni. Halálának pontos körülményei tisztázatlanok, de ami biztos, hogy a fiatal férfi komoly mentális problémákkal küzdött és kábítószer rabja volt. Testvére, Nick Carter egy szomorú Instagram posztban emlékezett meg róla

Teljesen összetört a szívem. Annak ellenére, hogy a bátyámmal nem volt felhőtlen a kapcsolatunk, az iránta érzett szeretetem sohasem halványult el. Mindig élt bennem a remény, hogy egy nap jó útra tér és végül megtalálja a módját annak, hogy megkapja azt a segítséget, amire annyira szüksége volt. Néha megpróbálunk másokat vagy a körülményeket hibáztatni, ha valakit elveszítünk, de az igazság az, hogy a függőség és a mentális betegség a valódi gonosz. Jobban hiányzik a bátyám, mint ahogyan azt el lehet képzelni… Szeretlek Chizz! Végre ráleltél arra a békére, amit itt a Földön sosem találtál meg. Istenem, kérlek vigyáz az én drága testvéremre!

Szomorú belegondolni, hogy nem ő volt az egyetlen híresség, aki ennyire fiatalon távozott. Összeállításunkban szeretnénk megemlékezni róluk és tisztelegni a munkásságuk előtt.

Amy Winehouse (27)

Amy korunk egyik legsikeresebb énekesnője volt és rövid pályafutása alatt is fényes karriert futott be. Isten adta tehetségével és lehengerlő karizmájával meghódította a zeneipart és a legkeresettebb művészek között tartották számon. Életét számos sikere ellenére is a saját démonjaival való végeláthatatlan harc sötétítette be: bulimiával, depresszióval, alkohol-és drogfüggőséggel küzdött. Több kísérletet is tett, hogy kihúzza magát a gödörből: nem csak énekelt róla, hanem ténylegesen megfordult a rehabon, de függőségei végül elhatalmasodtak rajta és alkoholmérgezésben veszítette életét. Emlékét örökérvényű dalain keresztül mindig őrizni fogjuk.

Bombasikerű filmszerepek, melyeket eredetileg másnak szántak

Bombasikerű filmszerepek, melyeket eredetileg másnak szántak

Heath Ledger (28)

Még mindig él bennünk annak a szívtipró gimnazista fiúnak a képe, akit Julia Styles-al az oldalán a 10 dolog, amit utálok benned című romantikus filmben alakított. Nyílt titok, hogy a Batman: Sötét lovag című filmben megformált Joker karakterét egy pszichopata és tömeggyilkos bohócnak tartotta, így a vele való azonosulás lelkileg teljesen tönkretette. A legjobb mellékszereplőnek járó Oscar-díjat ugyan elhozta neki Joker szerepe, de az alakítás az életébe került. „Nem tudtam abbahagyni a gondolkodást. A testem kimerült volt, de az agyam csak járt tovább.” Halálát vényköteles gyógyszerek (fájdalomcsillapítók, szorongásoldók és nyugtatók) együttes fogyasztása okozta, amelyek külön-külön nem okoznak veszélyt, viszont összekeverve szívleálláshoz is vezethetnek.

Brittany Murphy (32)

A színésznő halála körüli misztikum a mai napig megosztja az embereket. Több pletyka is keringett arról, hogy egy, a lakásában tenyésző gombafajta vezetett a halálához, de ezt végül nem erősítették meg. Az igazságügyi orvosszakértői jelentés szerint leállt a szíve, az elsődleges okok között pedig a tüdőgyulladást és az anémiát említik. A tragédiához nagyban hozzájárultak a nagy dózisban szedett nyugtatói is. Ettől függetlenül érdekesség, hogy a férje ugyanolyan körülmények között, ugyanabban a lakásban hunyt el néhány héttel később. Brittany-ra legfőképpen a 8 mérföld és a Sin City című filmben nyújtott alakításai kapcsán emlékezünk; széles mosolyával és tűzrőlpattant személyiségével minden ráosztott szerepében tündökölt.

Ezt történt mostanában a sztárokkal:

Glamour Napok Banner
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Ez a gyógynövény lenne a tökéletes alvás titka? Kipróbáltuk!

glamour plusz ikon Ez a gyógynövény lenne a tökéletes alvás titka? Kipróbáltuk!

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Tegyél jót a gyerekeknek egy ingyenes szavazattal: most 2,5 millió forintot kaphatnak! (x)

Tegyél jót a gyerekeknek egy ingyenes szavazattal: most 2,5 millió forintot kaphatnak! (x)

Ha ezt a terméket választod, nem kell többet a sötét karikák miatt aggódnod (x)

Ha ezt a terméket választod, nem kell többet a sötét karikák miatt aggódnod (x)

Fontos! Ezt a 3 dolgot semmiképp ne hagyd otthon, ha nyaralni mész! (x)

Fontos! Ezt a 3 dolgot semmiképp ne hagyd otthon, ha nyaralni mész! (x)

Milyen szín illik a lakásodba? A szakértők elárulják (x)

Milyen szín illik a lakásodba? A szakértők elárulják (x)