„Csak éld túl" - Reese Witherspoon kendőzetlenül mesélt az anyaságról

Reese Witherspoon idén 23. éve szülő, ennek örömére pedig meg is osztotta követőivel a legfontosabb tanácsait az anyaságról.

Gondoltad volna, hogy Reese Witherspoon a Dr. Szöszi idején már egy kétéves tipegő édesanyja volt? | Fotó: ABC
Gondoltad volna, hogy Reese Witherspoon a Dr. Szöszi idején már egy kétéves tipegő édesanyja volt? | Fotó: ABC
Fotó: Gettyimages.com

Reese Witherspoon élő példája annak, hogy egy ikonikus Dr. Szöszi szerepet sosem lehet és nem is kell kinőni! Az Oscar- és Golden Globe-díjas amerikai színésznő idén márciusban lett 46 éves, ami egészen elképesztő, hiszen legalább 10 évet letagadhatna. A Forbes magazin cikkében olvasható, hogy az utóbbi években az amerikai nők átlagosan 30 körül vágnak bele a családalapításba, így mai szemmel nézve Reese kifejezetten fiatalnak számított, amikor 23 évesen világra hozta az akkori férjével, Ryan Phillippe-el közös kislányukat, Ava Elizabeth Phillippe-et.

Nem csak anya, hanem barátnő is

Talán nem is az életkora meglepő, hanem hogy szőkeségével és babaarcával a cuki, álmodozó, naiv tiniszerepeket osztották rá, amik valljuk be: fantasztikusan álltak neki! Amellett, hogy Reese komoly, drámai szerepekben is professzionálisan alakított, ha követed a mindennapjait, láthatod, hogy ez az állandóan mosolygós, tündéri személyiség nem csak egy jól kidolgozott filmbéli karakter, hanem a színésznő maga. Többek között ez lehet az oka annak, hogy Reese nem csak anya-lánya, hanem barátnői kapcsolatban is áll felnőtt lányával.

23 éve édesanya

Gondoltad volna, hogy Reese Witherspoon az 1999-ben bemutatott Kegyetlen játékok premierjén már várandós volt Ava-val, szóval 2001-ben, Dr. Szöszi megformálásakor már egy kétéves tipegő édesanyja volt? Ebből is látszik, hogy mennyivel szebb és színesebb az élet úgy, ha nem vesszük magunkat túlságosan komolyan, így a fiatalos lendületen az idő vasfoga sem tud kifogni.

Reese Witherspoon lányáról az egész internet azt hiszi, a húga - Íme a fotó

A színésznő idén 23. éve szülő, ennek apropóján egy Instagram videóban osztott meg néhány túlélő tippet arról, hogyan lehet átvészelni ezt a csodás, de ugyanakkor embert próbáló időszakot. Mindezt pedig a tőle megszokott módon öniróniával és humorral fűszerezve tette.

Jól jönne egy lemeríthetetlen aksi…

Mielőtt még belevágott volna a tanácsadásba, leszögezte, hogy amikor világra jön a pici, az lenne a minimum, hogy ha egyfajta kezdőszettként adnának mellé egy soha le nem merülő akkumulátort és egy pici csavarhúzót, amivel minden gyerekjátékot össze lehetne szerelni. Azt külön kiemelte, hogy nem a sima csavarhúzóra gondol, hanem az elektromos változatra. Aztán hozzátette a legégetőbb tanácsot:

Éld túl… Egyszerűen csak éld túl

A színésznő szerint a legnagyobb kihívás, hogy a gyerek és a szülő is állandóan fáradt és pihenni akar – de legfőképpen a szülő.

Az égő sztorikat be kell gyűjteni

Az utolsó és „legfontosabb” tippje pedig az volt, hogy minden eshetőségre érdemes felkészülni, ezért az összes gyerekkori vicces sztorit írjuk fel! Ennek célja pedig, hogy amikor a gyerekek felnőnek, a szülinapjukon vagy az esküvőjükön legyen mivel előhozakodni. Reese nevetve hozzáfűzte zárásként: „Lehetőleg a legkínosabb sztorikat gyűjtsétek be!

Olvass tovább Reese Witherspoonról:

Ez is érdekelhet

Az önkielégítés jobbá teszi a világot, és erre bizonyítékunk is van!

Az önkielégítés jobbá teszi a világot, és erre bizonyítékunk is van!

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói