Adriana Lima hozzáment saját magához, mert megteheti

Gondolkoztál már azon, főleg olyankor, amikor már a 20. esküvőre vagy hivatalos egy nyár alatt, hogy oké-oké, nagyon szívesen keresel a barátaidnak ajándékot, örömkönnyeidet törölgetve nézed, ahogy az unokatestvéred végig vonul a templomban menyasszonyi ruhában, de mi van akkor, ha veled ez sosem történik meg? Ásd el magad? Téged akkor tényleg senki a büdös életedben nem fog megünnepelni azért, mert nem mentél hozzá a nem megfelelő férfihoz, és amiért nem egy csúfos válással végződött a tündérmesének induló románcotok? Nem, nem fognak, mert a mai társadalmi elvárásoknak megfelelően te egy végtermék vagy, egy felesleg, aki csak gondot okoz és sokba kerül az államnak. És főként, te nem érdemelsz ezért ajándékokat.

Nos, Adriana Lima hál' Istennek nem így gondolkodik, hanem éppen az ellenkezője. Igaz, kissé Carrie Bradshaw-s a megnyilvánulása, de valljuk be, hogy emancipált, felvilágosul, modern, feminista nőként számodra is az a rész volt a legfelemelőbb az egész sorozatból.

Szóval a Victoria's Secret angyal olyan fotót tett ki magáról Instagramra, amelyiken egy eljegyzési gyűrűhöz hasonlót visel az ujján. El is magyarázza, hogy miről van szó:

„Szimbolikus, azt jelképezi, hogy elköteleződtem saját magam és a saját boldogságom mellett, és hozzámegyek önmagamhoz. Hölgyek, szeressétek magatokat! És igen, szingli vagyok” – írta Adriana Lima Instagramon a szelfijéhez csupa nagybetűvel.lockquote>

A történet lényege pedig az, hogy nincs szükséged senkire ahhoz, hogy boldog légy, úgyhogy ha épp úgy érzed, akkor lepd meg magad valami szuper ajándékkal, akár egy nevetségesen drága eljegyzési gyűrűvel, mert megérdemled.

És, hogy Beyoncé szavaival éljünk, uraim, ha irigykedtek, akkor előbb kellett volna lépni:

Ez is érdekelhet

GlamDrop: Környezetbarát bőrápolás, természetes barnulás és spa élmény vár

GlamDrop: Környezetbarát bőrápolás, természetes barnulás és spa élmény vár

Divathírek

Megnyitott az Etele Plaza: íme minden, amit tudnod kell róla

Megnyitott az Etele Plaza: íme minden, amit tudnod kell róla

Monitor

A maszk alatt: híres hollywoodi szörnyek, és akik a maszk alatt voltak

A maszk alatt: híres hollywoodi szörnyek, és akik a maszk alatt voltak