Ajándékkalauzzal itt a decemberi GLAMOUR magazin, címlapon Lékai-Kiss Ramóna

2020.november.10.

Álmunkban sem gondoltuk volna, hogy újra ugyanott leszünk ismét, mint tavasszal, eleve arra sem számítottunk soha, hogy egy ilyen méretű világjárvánnyal a 21. században még meg kell birkóznunk. De ebből is tanulunk, emberséget, együttérzést, gondoskodást, összetartást. A GLAMOUR magazin decemberi ünnepi számával reméljük, hogy egy kicsit sikerül a szíveteket is ünneplőbe öltöztetni az év végére. Ha pedig környezetkímélő ajándékokat keresnél, akkor a GLAMOUR Ajándékkalauzban sok ilyet mutatunk.

Most pedig olvassátok el Maróy Krisztina főszerkesztő levelét a decemberi lapszámhoz, melynek címlapján Lékai-Kiss Ramónát láthatjátok:

Sok mindent megmutatott nekünk 2020, de azt biztosan, ha összefogunk egy ügy érdekében, akkor el tudjuk érni, amit akarunk, egyszerűen működni kezdenek a dolgok. Gondolok például a maszkviselésre, ami ma már társadalmi konszenzusnak számít, azaz a legtöbbünk nem vonja kétségbe azt, hogy van értelme. Ilyen lehetne a környezetünk védelme is, ha olyan sok kommunikációt szentelnénk neki, mint amennyit a maszkviselés elterjesztésének szenteltünk. Mindannyian tanulunk, úton vagyunk, tapasztalunk, változunk, változtatunk, és ez így van rendjén. Törekednünk kell a környezettudatosabb életmódra, a tudatosabb döntésekre, és ebben mi is megpróbálunk a segítségedre lenni, anélkül, hogy úgy tennénk, hogy mi mindent tudunk, vagy mintha a mi ökolábnyomunk láthatatlan lenne. A karácsonyi mellékletünkben most csak olyan ajándéktippeket találsz, amiket a környezetre odafigyelve válogattak össze szerkesztőink, így jó szívvel ajánljuk mindenkinek. Ha a fogyasztói döntéseink egy részét meg tudjuk változtatni, már sokat lépünk előre egy fenntartahatóbb élet felé. Sok más dolog is a körmünkre ég. Például jó lenne a nőkkel szemben támasztott társadalmi elvárásokon túllépve a boldogságunkra, elégedettségünkre koncentrálnunk, a nők "egyenjogúsításának" is itt van az ideje, például ami az egyenlő keresetet illeti. Ennek a lapszámnak a megvásárlásával is támogatod az újságírónőket, a női alkotókat, hiszen most is csak nekik adtunk munkát, lévén november 10-étől mindannyian ingyen dolgozunk. Még mindig ennyivel keresünk kevesebbet ugyanazzal a munkával, mint a férfi ak. Vajon meddig még?

Ez is érdekelhet

Emily Ratajkowski saját testéhez való kapcsolatáról és az őt ért szexuális visszaélésekről is ír memoárjában

Emily Ratajkowski saját testéhez való kapcsolatáról és az őt ért szexuális visszaélésekről is ír memoárjában

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: Ma belekeveredhetsz valami kínos ügybe - november 29.

Napi horoszkóp: Ma belekeveredhetsz valami kínos ügybe - november 29.

GLAMOUR Horoszkóp

Heti horoszkóp - Nagy lesz a hajtás ezen a héten - november 29. - december 5.

Heti horoszkóp - Nagy lesz a hajtás ezen a héten - november 29. - december 5.