Angelina Jolie a legcukibb esküvői ruhában ment hozzá Brad Pitthez!

2014.szeptember.2.

Angelina Jolie és Brad Pitt esküvőjére már azóta készülünk, amióta az ominózus Mr. és Mrs. Smith forgatásán egymásba szerettek. Igen, Jennifer Anistonnal kellemetlenül kitolt a világ egyik legszexisebb pasija annak idején, de Brangelina példaértékű életük és focicsapatnyi gyerekük nevelésével mindent kárpótoltak.

Most közel 10 év után végre a nagy napra is sor került ráadásul egy nagyon romantikus és intim szertartás keretén belül. Mindez nem máshol, mint Franciaországban, a pár vidéki nyaralójához közeli kis kápolnában történt, Correns-ben. Az augusztus 23-i esküvőre alig 20 közeli barát és családtag kapott meghívást, mivel Angelina Jolie és Brad Pitt mindenképpen szűk, családias hangulatú és első sorban vidám ceremóniát akartak.

Angelina esküvői ruháját természetesen egyik kedvenc divatházának, az Atelier Versacénak köszönheti, viszont ami még ennél is fontosabb, hogy 6 gyerekük keze nyoma is rákerült. A Luigi Massi által tervezett ruha fátylát és uszályát kedves kis hímzések díszítik, melyeket a lurkók kifejezetten anyukájuk ruhájára álmodtak meg erre az alkalomra.

A gyerkőcök ezen felül is komoly szerepet töltöttek be a ceremónián: a legidősebb fiú, a 13 éves Maddox és a 10 éves Pax kísérték a mamát az oltárhoz, Zahara (9) és Vivienne (6) koszorúslányokként szórták a rózsaszirmokat, melyeket a kertből gyűjtöttek, a 8 éves Shiloh és a 6 éves Knox pedig a gyűrűket vitték. A gyerekek szüleik esküjének megírásában is segítettek, és ami még ennél is aranyosabb, hogy Pax sütötte a tortát!

De az cuki esküvői titkok sora itt nem ér véget, az 50 éves vőlegény egyik fiának nyakkendőjében mondta ki a boldogító igent 39 éves menyasszonyának, ugyanis a szeleburdi papa a nagy készülődésben otthon felejtette sajátját.

angelina jolie, brad pitt
angelina jolie, brad pitt

A boldog pár exkluzív esküvői fotóit a People és a Hello! magazinok közölték.

Ez is érdekelhet

Állítsd meg a hajhullást! A bőrgyógyász most válaszol a leggyakoribb kérdésekre

Állítsd meg a hajhullást! A bőrgyógyász most válaszol a leggyakoribb kérdésekre

GLAMOUR Horoszkóp

Ma ne dőlj be a külsőségeknek - Napi horoszkóp: július 30.

Ma ne dőlj be a külsőségeknek - Napi horoszkóp: július 30.

Sztárhírek

5 dolog, amivel Katalin hercegné formában tartja magát

5 dolog, amivel Katalin hercegné formában tartja magát