Angelina Jolie, vagy Jennifer Aniston csókol jobban? Gerard Butler elárulta!

2018.január.18.

Hollywood leghíresebb szerelmi háromszögéről természetesen mindenkinek Angelina Jolie, Jennifer Aniston és Brad Pitt esete jut eszébe.

Nem is csoda, hiszen Jennifert és Brad-et igazi álompárként emlegették. 2000-ben Malibuban tartották esküvőjüket, azonban boldogságuk nem tartott tovább 5 évnél. Brad 2004-ben kezdte forgatni a Mr. és Mrs. Smith című filmet, ahol összemelegedett Angelina Jolie-val, aki miatt elhagyta Jennifert, majd össze is házasodtak. 12 évnyi házasság után azonban végül válással végződött a történetük.

Ennyi év után végre eljött az idő, hogy egyiküknek sincs köze Brad Pitt-hez, így azt gondolhatnánk végre meglazulnak az ellentétek, azonban ez egyáltalán nem így történt. Angelina semmibe nézte Jennifert és a Golden Globe egyik legkínosabb pillanatát köszönhettük ennek. Ezzel elérték azt, hogy rajongóik is egyre inkább hasonlítgatják őket és kíváncsiak, ki a jobb.

Ezt olvastad már? Egy pillanatra megfagyott a levegő: Angelina Jolie és Jennifer Aniston szemtől szemben a Golden Globe-on!

Ezt kihasználva Andy Cohen műsorában arról kérdezte Gerard Butlert, ki csókol jobban Angelina, vagy Jennifer? A színész első kézből tud információt adni a dologról, hiszen Angelinával a Tomb Raider forgatásán, Jenniferrel pedig az Exférj újratöltve című filmben csókolóztak. A színész kis gondolkodás után rávágta, hogy egyértelműen Aniston csókol jobban!

Gerard Butler és Angelina Jolie
Fotó: Getty Images
Gerard Butler és Jennifer Aniston
Fotó: Getty Images

Nem tudjuk mennyire releváns a válasz, hiszen egy időben azt pletykálták, ők ketten egy párt is alkottak. Ilyen szempontból pedig nem biztos, hogy igazságos a válasz Angelinával szemben.

Ez is érdekelhet

A pénisz is öregszik, méghozzá így

A pénisz is öregszik, méghozzá így

Tedd & Ne tedd

Emma Watson gyönyörű fehér csipkeruhában támogatja a bántalmazott nőket

Emma Watson gyönyörű fehér csipkeruhában támogatja a bántalmazott nőket

Tedd & Ne tedd

Ez ám a meglepetés! Blake Lively negyedik gyermekével várandós

Ez ám a meglepetés! Blake Lively negyedik gyermekével várandós