Anna Wintour Instagramon!

2013.augusztus.22.

Anna Wintour most már hivatalosan is felkerült az Instagramra. Persze, nincsen saját profilja, viszont a Vogue megosztott róla egy képet, melyet eredetileg a magazin egykori fotósa, Taylor Jewell készített.

Anna Wintour, Instagram
Fotó: TalorJewell@voguemagazine

A divatmagazin főszerkesztőjének ez egy hatalmas előrelépés, hiszen semmilyen közösségi médiával kapcsolatos aktivitáshoz nem adja a nevét. Élete első twitjét is csak idén júniusban láthattuk, amiben kifejezte támogatását a meleg házasságok iránt. Azóta sem hallottunk felőle. Most pedig az Instagramra is megengedte, hogy kikerüljön egy képe, melyet nem is akárki fotózott. Ez a különleges megtiszteltetés Taylor Jewell fotóst érte, aki a szeptemberi többkilós lapszám mögé rejtőző napszemüveges Anna Wintourt lekapta telefonjával, majd büszkén megosztotta a #voguestagram hashtaggel.

Számodra nevetségesnek tűnhet ez a nagy felhajtás, de tudnod kell, hogy olyan személyről beszélünk, aki egyrészt nagyon ritkán engedi, hogy fotózzák, másrészt még a saját útlevelébe is csak Mario Testino készíthet fényképet. Ettől függetlenül nagyon örülünk, hogy a magazin is halad a korral, melyet nagy részben a Condé Nast új kreatív igazgatójának köszönhet.

Szerinted melyik lesz a legközelebbi alkalom, mely Anna Wintourt twitterezni vagy instagramozni ösztönzi?

Ez is érdekelhet

A legvadabb szexbalesetek, amiknek sürgősségi lett a vége

A legvadabb szexbalesetek, amiknek sürgősségi lett a vége

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói