Ariana Grande egy igazi feminista: Inspiráló és felejthetetlen kijelentéseit ismerned kell!

2022.február.20.

Ariana Grande az az ikonikus énekesnő, aki sosem titkolta feminista nézeteit és egyszer sem habozott visszaszólni azoknak, akik az ezen alapuló értékrendjét sértették - ebben a hónapban pedig a GLAMOUR márciusi számának címlapján is megtalálod. Az alábbiakban összeszedtünk nektek néhány inspiráló és felejthetetlen kijelentését.

Ariana Grande egy igazi feminista: Inspiráló és felejthetetlen kijelentéseit ismerned kell!
Fotó: Gettyimages.com

„Hogyha egy férfi előadó vetkőzik félmeztelenre a színpadon és az emberek ezek után erről áradoznak, akkor ugyanezt a reakciót kéne kiváltania belőlük az, ha egy nő úgy dönt, hogy egy szál alsóneműre vetkőzik egy fotósorozat apropójából, és nem pedig az ellentétét, azaz utálkozást/kibeszélést/megbotránkozást.” – Ezzel a híres kijelentéssel Ariana megerősítette, hogy mindig azt fog viselni, amit csak akar, és nem azt, amit mások elvárnak tőle.

„Mikor fogják az emberek nem sértésnek venni, ha egy nő nincs teljesen a ruháiba burkolva vagy ha véleményt nyilvánítunk szexuális témákkal kapcsolatban? A férfiak bárhol szó nélkül levehetik a pólójukat bármikor és bárhol, ahol csak jól esik nekik, és gyűlölködés helyett szerelmes pillantásokat/elismerő bólogatásokat kapnak. Minden. Egyes. Esetben. A kettős mérce, amit tapasztalunk már hihetetlenül kimerítő és unalmas. Azt hiszem eljött az ideje, hogy mindenki kihúzza a fejét a homokból. A nők is szerethetik a testüket!!” – válaszolta az énekesnő egy Facebook posztban egy kommentre, amiben egy utcalányhoz hasonlították őt az éppen debütáló ”Dangerous Woman” klipjében.

Ariana Grande a Glamour márciusi címlapján! Testpozítiv aktivizmus és slow life - ezzel várjuk a tavaszt

Egyszerűen sokkoló, hogy mennyire más bánásmódban részesülünk mi, nők ezen a világon! Én mindig is hajlandó leszek harcolni azért, amiben hiszek, és a nőtársaim kifejezetten azok, akiket az első sorból fogok védelmezni.

„Hogyha választanod kellene, hogy a telefonodat vagy a sminktermékeidet nem használhatod soha többé, melyiket választanád?” – hangzott el ez az emlékezetes, és hihetetlenül meggondolatlan kérdés egy férfi műsorvezető szájából egy rádióműsorban, ahol Ariana volt a vendég. „Azt hiszed, hogy a nőknek a legnagyobb problémát ez a két választási lehetőség okozná?” … „Rád férne egy kis utána olvasás az egyenrangúság témájában.” … „Nagyon sok dolog van a listámon, amit szeretnék megváltoztatni…ítélkezés, rasszizmus, intolerancia, nőgyűlölet, aljasság, szexizmus és még sorolhatnám. Ezeket a gondokat kéne a fókuszba helyeznünk!” – világosította fel Ariana.

A végére Ariana két rövid, de annál motiválóbb mondatát hagytunk:

„Mindig is az az erős, határozott nő leszek, akit az édesanyám nevelt, aki büszkén és méltósággal éli az életét!”

A különböző és egyedi tulajdonságaink tesznek minket gyönyörűvé.

Ezzel a visszaemlékezéssel méltón nevezhetjük Ariana Grande-t a modern nők védelmezőjének!

Ez is érdekelhet

A Stranger Things készítői megölték a 4. évad legszerethetőbb karakterét

A Stranger Things készítői megölték a 4. évad legszerethetőbb karakterét

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Sztárhírek

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő