Ariana Grande végre megszólalt a manchesteri támadás ügyében

2017.május.27.

Az Ariana Grande koncertjén történt szörnyű terrorcselekmény az egész világot megrázta: 22-en életüket vesztették, 50-en pedig megsebesültek az öngyilkos merénylő robbantásában. Az énekesnő sokkos állapotban tért vissza az Egyesült Államokba, és két soros Tweetjén kívül nem nyilatkozott a történtekről - egészen mostanáig.

Ariana Grande
Fotó: Getty

"A szívem, az imáim, és a legmélyebb részvétem a manchesteri támadás áldozatainak és a szeretteiknek. Nincs semmi, amivel én vagy bárki segíthetne azon a fájdalmon, amit éreztek. Soha nem leszünk képesek megérteni, hogy miért történnek ilyen dolgok, hiszen a mi természetünk más. De nem fogunk félelemben élni. Nem hagyjuk, hogy ez feloszlasson bennünket. Nem hagyjuk, hogy a gyűlölet győzzön" -posztolta az énekesnő.

Grande kifejtette, hogy az elmúlt héten minden egyes nap a történteken és az áldozatokon járt az esze. Posztjában azt is kijelentette, hogy vissza fog térni Manchesterbe, hogy jótékonysági koncertet adjon, és időt tölthessen azokkal az emberekkel, akiket érintett a szörnyű tragédia.

"Amikor elkezdtük megszervezni a Dangerous Woman turnét, azt szerettem volna, ha ez a show egy biztonságot jelentő hely lesz a rajongók számára. Egy esemény, ahova elmenekülhetnek, ahol ünnepelhetnek, ahol gyógyulhatnak, biztonságban érezhetik magukat, és önmaguk lehetnek" – fejtette ki Ariana.

Az énekesnő garantálta, hogy minden egyes nap gondolni fog az áldozatokra, és az élete egész hátralevő részében azért dolgozik majd, hogy a zenéje összehozza, segítse a rajongóit.

Ez is érdekelhet

Így igazítsd a hajápolási rutinodat a hideg téli hónapokhoz

Így igazítsd a hajápolási rutinodat a hideg téli hónapokhoz

Szépséghírek

Ezt látnod kell: Billie Eilish barnára festette a haját!

Ezt látnod kell: Billie Eilish barnára festette a haját!

Divathírek

3 trükk a réteges öltözködéshez, amit Diana hercegné mindig bevetett

3 trükk a réteges öltözködéshez, amit Diana hercegné mindig bevetett