Ariel Winter nagy vallomása: édesanyja 12 évesen szexuális tárgyként mutogatta

2017.szeptember.16.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Ariel Winter közel 5 évig nem beszélt az édesanyjával, Crystal Workmannal, azonban sokáig homály fedte az elromlott viszony okát. Arielt nővére, Shanelle nevelte fel, és most, többéves hallgatás után a színésznő megnyílt a nehéz kérdésről.

Ariel Winter
Fotó: Getty

Ariel elárulta a THR-nek, hogy édesanyja mindig a legrövidebb miniszoknyákat, és apró dresszeket adott rá, amiktől jóval idősebbnek tűnt a koránál.

"Az emberek azt hitték, 24 vagyok, amikor 12 éves voltam. Ha egy meztelen jelenetben kellett volna szerepelnem gyerekként, anyukám 1000%, hogy igent mondott volna rá" - árulta el a híresség

És mindez még semmi. Ariel édesanyja nem engedte, hogy kislánya más lányokkal barátkozzon, ugyanis vetélytársként tekintett gyereke kortársaira, emellett olyan bulikba kényszerítette őt, ahol reggelig kellett mulatnia a nála jóval idősebb résztvevőkkel.

Láttad már? Ribancnak nevezték a Modern család sztárját, de ő nem hagyja magát!

Nem csoda, hogy a történet hatalmas felháborodást keltett, hiszen 12 évesen még jócskán a gyermekkorunkat éljük, és az efféle ránk kényszerített viselkedési formák kétségkívül ijesztőek és veszélyesek is.

A történet nem csak azért sokkoló, mert a legtöbb család esetében inkább az akár túlzott féltés, aggodalom jellemzi a szülőket. Ariel édesanyja kislányán keresztül szerette volna megélni azt, amire talán sosem volt lehetősége: a még bőven gyerekkorú lányt használta fel arra, hogy megvalósíthassa saját elképzeléseit a nőiességről, a szexualitásról és a partikról. Hatalmas szerencse, hogy a hírességet időben magához tudta venni nővére, hiszen könnyen lehet, hogy mára teljesen eltorzult volna a képe a nemi szerepekről és a szexualitásról.

Glamour Napok Banner
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Friss hírek a rákbeteg Katalin hercegnéről

Friss hírek a rákbeteg Katalin hercegnéről

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője