Az évtized találkozója: a Jóbarátok sztárjai együtt!

2016.február.22.

Vasárnap este megtörtént az évtized televíziós találkozója, a világ leghíresebb és legsikeresebb sitcomjainak a sztárjai, többek között a Jóbarátok sorozat szereplői összegyűltek az NBC különkiadásában.

A már pár hete leforgatott kétórás műsor James Burrows rendező munkásságát ünnepelte, aki a legnagyobb tévés sorozatokat vitte a képernyőre.

A világraszóló eseményen a legnagyobb amerikai sitcomok szereplői vonultak fel, mint például a Will és Grace, a Cheers, a Taxi, vagy az Agymenők. Az este sztárvendégei azonban kétségtelenül a Jóbarátok sztárjai voltak, akik Matthew Perry kivételével mind jelen voltak.

Jennifer Aniston, aki az estén egy csinos Lanvin overallt viselt, annyira meghatódott az este folyamán, hogy egy adott pillanatban a könnyeit kellett törölgetnie.

A 47 éves színésznőt aztán Courteney Cox, Lisa Kudrow, David Schwimmer és Matt LeBlanc is a színpadra kísérték, ahol felidézték a sorozat legemlékezetesebb pillanatait.

Matthew Perry Londonban készül egy színdarabra, ezért nem tudott jelen lenni, de videóüzenetben köszöntötte kollégáit.

Jennifer Aniston bevallotta, hogy az este ünnepeltjéért, James Burrows rendezőért bármit megtettek volna, hiszen megadta nekik életük legnagyobb lehetőségét.

A színésznő, aki Rachel Greent alakította a sorozatban még hozzátette: "Barátság, család, összetört szív, kisbabák, mindent megéltünk együtt. És ugyanakkor azt is megélhettük, milyen csodálatos érzés, amikor a világ így szeret minket". A Daily Mail alábbi videójából pedig az is kiderül, hogy az első évad forgatása alatt, minden szabadidejüket együtt töltötték: "Szerelmesek voltunk egymásba".

Ez is érdekelhet

7 trükk a síkosítóhoz, hogy jobb legyen a szex

7 trükk a síkosítóhoz, hogy jobb legyen a szex

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Sztárhírek

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő