Az internetanyák túllihegték: a modellre támadtak, mert nem szoptat

2015.szeptember.22.

Idén tavasszal született meg a nagyszerű kanadai topmodell, Coco Rocha első gyermeke.

Mivel a modell nagyon fontosnak tartja, hogy tartsa a kapcsolatot a rajongóival, illetve blogjában nem fél felvillantani a divatipar árnyoldalait sem, ezért nem csoda, hogy öthónapos kislánya, Ioni is gyakran felbukkan Coco közösségi felületein. A helyes gyermeknevelésről az internet népe igencsak nagy hozzáértéssel szokott megnyilvánulni, és azonnal támadásba lendülnek, ha olyasmit tapasztalnak, ami szerintük nem helyes.

Nos, Coco Rocha sem kerülhette el, hogy az internetanyák kioktatásában részesüljön. A modell ugyanis kitett egy fotót a legutóbbi levelezéséről az amerikai Go Butlerrel. Az internetes "inas" bármit elintéz, csak egy üzenetet kell írni, hogy mire van szüksége a felhasználónak, és legkésőbb 24 óra múlva, de amint legkorábban lehetséges, leszállítják, lefoglalják a felhasználónak. Lehet rendelni kaját, ki lehet tisztíttatni ruhát, vagy repülőjegyet foglalni, lényegében bármilyen szolgáltatást el lehet érni. A kanadai modell éppen a Hawaii-szigeteken tartózkodott nemrég, amikor elfogyott a bébi tápszere, és a Go Butler szolgáltatásnak hála, fél perc alatt sikerült szerznie a megszokott márkából utánpótlást. Efelett érzett örömét megosztotta követőivel is, akik azonban szabályosan rátámadtak.

A kritikusok kérdőre vonták a modellt, hogy mégis hogy képzeli, hogy az alig öthónapos csecsemőjét nem anyatejjel eteti. Coco Rocha valóságos össztűz alá került, felelőtlen és gondatlan anyának állították be. Mielőtt azonban tömegek indultak volna Hawaii-ra, hogy meglincseljék a kanadai szépséget, egy válaszposztban lehűtötte a kedélyeket a manöken: Anyatejjel tápláltam Ionit az első hónapokban, és imádtam ezt, de pár hete elapadt a tejem. Ez van, minden anyukával előfordul előbb-utóbb. Az elmúlt hetekben át kellett állnunk a tápszerre, de ettől függetlenül remekül érzi magát, és majdnem egy teljes kilóval többet nyom már, mint előtte.

Coco Rocha esete jól mutatja, hogy nem biztos, hogy olyan jól tesszük, ha mindenbe beleütjük az orrunkat.

Ez is érdekelhet

Paco Rabanne, a divattervező, aki a hatvanas évek óta hirdette, hogy túlságosan megalkuvóak vagyunk a divatban

Paco Rabanne, a divattervező, aki a hatvanas évek óta hirdette, hogy túlságosan megalkuvóak vagyunk a divatban

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói