Az új magyar ikon a GLAMOUR címlapján

2013.augusztus.13.

Szeptember az újrakezdés ideje, nemcsak az iskolában, de divatvilágban is.

Axente Vanessa GLAMOUR 2013 szeptember
Fotó: GLAMOUR / Tombor Zoltán

Ahogy már megszokhattátok, természetesen idén szeptemberben is Trendbiblia melléklettel jelenik meg a GLAMOUR magazin. Nagy örömünkre szolgál, hogy első őszi lapszámunkhoz újra magyar lány pózolt. Nyugodtan kijelenthetjük, hogy az eddig is lenyűgöző karrierrel büszkélkedő Axente Vanessa idén ősszel még egy szintet lép felfelé. Az Attractive üdvöskéje rögtön a Calvin Klein reklámarcaként kezdi a szezont, a még mindig csak 17 éves szépségünk igazi modellikonná nőtte ki magát, ezért különös büszkeség számunkra, hogy újra magazinunk címlapján üdvözölhetjük!

Nem Vani az egyetlen magyar topmodell a szeptemberi számunkban, hiszen VM ügynökség lánya, a debreceni Kondás Kata pózol egy divatanyagunkban. Emellett praktikus beuaty-trükkökkel, az ősz legjobb darabjainak bemutatásával segítünk, hogy tökéletesen induljon a szeptemberi újrakezdés.

Trendbiblia mellékletünkből mindent megtudhattok a legújabb trendekről, amelyek között most 25 hazai divatszakember segít eligazodni. Csapjatok le a GLAMOUR legfrissebb, szeptemberi számára augusztus 14-étől az újságárusoknál!

GLAMOUR Trendbiblia
Fotó: GLAMOUR

Ez is érdekelhet

8 szexpóz, ha valami igazán intimre vágysz

8 szexpóz, ha valami igazán intimre vágysz

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói