Bella Hadid eddig mindent tagadott, de most újra The Weeknddel csókolózott!

2018.május.11.

A Coachella fesztivál után felröppent a hír, hogy ismét összemelegedett Bella Hadid és The Weeknd, azonban a modell rögtön kijelentette, hogy alaptalan a pletyka. A popsztár több lánnyal is kavart az eseményen, azonban Bella váltig állította, hogy ő nem tartozott közéjük.

Bella Hadid
Fotó: Getty Images

Nos, amennyiben a Coachellán nem is, a Cannes-i filmfesztiválon tagadhatatlanul összejött újra a két híresség. A Page Six jelentése szerint Bella és The Weeknd egész este ölelkeztek, egymást puszilgatták és masszírozták. A parti végén együtt távozott a pár, és igaz, azóta nem hallottunk róluk, csókolózós fotóik már az egész internetet bejárták. Nos, ezek után nehezen hisszük el, hogy "csupán barátok".

data-instgrm-permalink="https://www.instagram.com/p/Binz3awjZUb/" data-instgrm-version="8" style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:658px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);"> @BellaHadid amp; @TheWeeknd k i s s i n g at a party for #Magnum #127846;#bellahadid #theweeknd #abel #cannes C E L E B R I T Y G O S S I P (@celebritygossip) által megosztott bejegyzés, Máj 10., 2018, időpont: 8:27 (PDT időzóna szerint)

A mondás úgy tartja, "csak a káposzta jó újramelegítve". Ti mit gondoltok?

Ez is érdekelhet

Melegség kívül-belül: kétperces komplex arckezelés, amire minden bőr vágyik

Melegség kívül-belül: kétperces komplex arckezelés, amire minden bőr vágyik

G-Életstílus

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

Divathírek

Lady Gaga új csavart adott a kis feketének

Lady Gaga új csavart adott a kis feketének