Bella Hadid Instagramon beszélt mentális egészségről és arról, hogyan tanulta meg kezelni a fájdalmait

Bella Hadid nem az első, aki Instagram oldalán fakad ki a közösségi média káros hatásai miatt. Most már ő is úgy érezte, hogy itt az ideje, hogy megossza követőivel, miért is olyan nehéz ezzel együtt élni és hogy mennyire nem a valóságot látjuk ezen a felületen.

Willow Smith nemrég egy dokumentumfilmben osztotta meg gondolatait, ahol a művészetről és az emberek szorongáságáról beszélt. Arról, hogy sokszor elfelejtjük, hogy mindenki ugyanazt érzi: elveszettség, zavarodottság, bizonytalanság, abban, hogy miért vagyunk itt. Egy nagyon mély gondolat, amit sokaknak hallania kell, hogy ne érezzék magukat egyedül. Bellának is hallania kellett.

Ugyanis a poszt, amiben Hadid a mentális egészségről beszél, az pontosan ezzel a videóval kezdődik. Majd ezek után nagyon sok képet osztott meg magáról, ahol éppen sír, és az utolsó képen pedig infúzióra van kötve. Alá pedig ezt írta: "Szeretlek, és minden szavaddal egyetértek. Egy kicsit kevésbé érzem magam egyedül tőle, és éppen ezért szeretném ezt posztolni."

A modell ezután saját érzésiről beszélt és elmesélte, hogy már nagyon hosszú ideje küzd magával és fájdalmaival. Hozzátette, hogy mindenki tartsa észben, hogy a közösségi média nem a valóságot mutatja.

Bella Hadid sosem szokott ilyen tartalmakat megosztani követőivel, de ahogy posztjában is írta, már egyre kevésbé tudja magában tartani ezeket a gondolatokat. Mindenkit arra biztat, hogy igenis van fény az alagút végén, és egyszer minden probléma megoldódik.

"Volt már elég rossz pillanatom ahhoz, hogy tudjam: ha elég időt és erőt fektetsz magadba, ha eleget vagy egyedül ahhoz, hogy megértsd a traumáid, a kiváltó okokat, a boldogságodat és, hogy mit miért csinálsz, akkor mindig egyre többet tudsz majd megtanulni saját magadról és fájdalmaidról/problémáidról is."

Mi nagyon szeretjük az új, őszinte Bellát, és reméljük, hogy még több ilyen, és ehhez hasonló posztot láthatunk tőle.

Ez is érdekelhet

Így válassz a szettedhez cipőt!

Így válassz a szettedhez cipőt!

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Sztárhírek

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő