Blake Lively ciki tini fotójától lehidalsz

2017.október.5.

Nagyon-nagyon keményen rájár a rúd most Amerikára, a borzasztó hurrikánok, a hatalmas pusztítások után a héten erősen megrengette az Egyesült Államokat a Las Vegas-ban történt tömegmészárlás. Felfogni sem tudjuk, hogy min mehetnek keresztül a tenger túlon élő emberek, csak annyit tehetünk, hogy együtt érzünk és, hogy Jimmy Fallon szavaival éljünk, megpróbáljuk nem elfelejteni, hogy a világon még vannak jó dolgok, és van aminek örülni.

Blake Lively
Fotó: rex/puzzlepix

Láttad? Blake Lively élete legnehezebb szerepét játsza új filmjében

A Stephen Colbert által indított kampány is ennek fényében indult, a műsorvezető arra kérte a sztárokat, hogy osszanak meg egy-egy kínos fotót magukról Instagramon, és ő minden kép után 1000 dollárt adományoz a Puerto Ricóban lesújtott hurrikán áldozatainak.

data-instgrm-version="7" style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:658px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);"> Because we all need to smile right now. And sometimes embarrassing, pubescent photos are the only way... Blake Lively (@blakelively) által megosztott bejegyzés, 2017. Okt 3., 13:57 PDT

Ilyen képek láttán kicsit megnyugszunk, hogy a világ legszebb női is voltak egyszer kínos tinédzserek, és számos ciki dolgot csináltak még gyerekkorukban, már csak abban reménykedhetünk, hogy idővel még több ilyen fotó kerül róluk a nyilvánosságra, amin jókat derülhetünk.

Ez is érdekelhet

Anne Hathaway igazi hercegnőként jelent meg a cannes-i filmfesztiválon

Anne Hathaway igazi hercegnőként jelent meg a cannes-i filmfesztiválon

G-Szex

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Szépséghírek

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!