Blake Lively elárasztotta az Instagramot kismama fotókkal

Sajnos nem azért osztott meg olyan sok csodás képet, mert ehhez volt kedve, miután Blake Lively kifejezetten diszkrét, ha babavárásról, gyerekekről és családról van szó. A színésznő viszont úgy érzi, egészen konkrétan nem hagytak neki választást a lesifotósok, akik, mióta bejelentette, hogy babát vár, rendre mindent elkövetnek, hogy a vörös szőnyegen túl is lencsevégre kapják őt.

Blake Lively egy tucat fotót osztott meg jelenlegi és korábbi várandósságairól
Blake Lively egy tucat fotót osztott meg jelenlegi és korábbi várandósságairól
Fotó: Getty Images /Gilbert Carrasquillo

Isteni a humora, imádjuk a stílusát, és ha valamire biztos pontként számíthatunk ebben az állandóan és őrült tempóban változó világban, akkor az Blake Lively és Ryan Reynolds párosa. Míg egymás után hullanak darabokra a nagy Hollywood-i románcok, addig Lively és Reynolds maximum arról számolnak be, hogy továbbra is imádják egymást, és nem mellesleg ismét bővül a családjuk. A 7 éves James, az 5 éves Inez és a 3 éves Betty után hamarosan új tag érkezik, derült ki néhány napja az örömhír, miután Blake Lively kerekedő pocakkal jelent meg a Forbes Power Women’s Summitjén.

Konstatálhatnánk úgy is a dolgot, hogy itt a bizonyíték: jó dolgok igenis történnek, de a sztori nem ilyen egyszerű. Amióta ugyanis a pár bejelentette a negyedik baba érkezését, a lesifotósok egészen konkrétan tábort vertek a család otthona előtt, hogy képeket készítsenek a várandós színésznőről.

Blake Lively negyedik gyermekét várja
Fotó: Getty Images /Taylor Hill

Ezért is döntött úgy, hogy elárasztja saját Instagram-oldalát olyan képekkel, melyek korábbi és jelenlegi várandósságát örökítik meg, ezzel is üzenve, mennyire nincsen rendben, hogy a hírességek magánszférája ilyen szinten nincs tiszteletben tartva. „Itt van néhány hétköznapi fotó a terhességemről, így az a 11 srác, akik az otthonom előtt várnak, hogy lekapjanak, békén is hagyhatnak.” – kezdi posztját Blake Lively, aki azt is leszögezi, a fotósok hada megijeszti őt és a gyermekeit. Továbbá külön kiemeli, milyen hálás azoknak, akik nem követnek olyan oldalakat, valamint nem vásárolnak olyan kiadványokat, melyek rendre megosztják vagy lehozzák a gyerekeiről készült képeket.

„Minden hatalmad megvan velük szemben” – írja a színésznő, aki ezzel rámutat, az emberek figyelme az egyetlen, ami életben tartja az ő és a gyerekei jogait megsértő médiumokat. Azoknak a sajtótermékeknek pedig köszönetet mondott, akik úgy döntöttek, nem nyerészkednek a gyerekek fotóin, és nagyon szigorúan tartják magukat ezekhez a szabályokhoz.

Blake Lively a szemünk előtt változott át a vörös szőnyegen a Met gálán

Nem ez az első, hogy Blake Lively élesen bírálja a műfajt

Tavaly októberben, miután a @hollywoodstarkids nevű Instagram-oldal megosztott róla és három gyermekéről egy fotót, nyilvánosan lépett fel a dolog ellen, és közvetlenül a bejegyzés (amit később töröltek) alatt, kommentben fejtette ki a véleményét. „Ez annyira felkavaró” – fogalmazott a színésznő, aki képernyőfotót is készített a posztról, hogy megoszthassa azt saját fiókján is. Személyesen meséltem el neked, hogy ezek a férfiak üldözik és zaklatják a gyerekeimet. És ennek ellenére is posztolsz. Azt mondtad, befejezed. Személyesen ígérted meg nekem. (...) Ezzel te is kihasználod a nagyon fiatal gyerekeket. Kérlek, töröld! Kérlek – írta Blake Lively majd mindenkinek megköszönte, aki kiköveti az oldalt, ami egyértelműen a gyerekek kizsákmányolására épül.

Ez is érdekelhet

Tudtad, hogy az egész lakást megszépítheted a 2022-es GLAMOUR-napok kedvezményeivel?

Tudtad, hogy az egész lakást megszépítheted a 2022-es GLAMOUR-napok kedvezményeivel?

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói