Boldog GLAMOUR-napokat! Az októberi számunk megérkezett Babos Tímea teniszcsillaggal a címlapon

2018.szeptember.11.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A nap, amire a legjobban vártál, végre megjelent a GLAMOUR magazin októberi GLAMOUR-napos száma az elengedhetetlen, óriási kedvezményekre jogosító kuponfüzettel!

Babos Timea Glamour
Fotó: PAPP ÉVA & SCHNEIDER ZOLTÁN / GLAMOUR

A GLAMOUR októberi extra vastag számához, melynek a fantasztikus párosban Grand Slam-bajnok Babos Timea teniszező látható a címlapján, extra vastag kuponfüzet is jár, amelyben megtalálod a 0. Beautynaphoz szükséges DM és Rossmann kuponokat, az elengedhetetlen GLAMOUR-napok Hőse kuponokat, illetve újdonság, hogy idén már elindítottuk a GLAMOUR Gasztronapokat is, amihez több száz étterem és kávézó csatlakozott, hogy 20-50% kedvezménnyel fogyassz náluk október 9-14 között.

Szenzációs újdonsággal jönnek a GLAMOUR-napok

Szenzációs újdonsággal jönnek a GLAMOUR-napok

A GLAMOUR magazinban természetesen a GLAMOUR-napokhoz rengeteg inspirációt találsz, úgy szintén, ahogy azt már megszokhattad, ebben a számban olyan inspiráló magyar nőket és férfiakat mutatunk be, akik valami igazán különlegeset, formabontót, egyedit tettek le az asztalra, keresd a velük készült interjúinkat a G-Trendteremtők rovatban.

Nagy büszkeségünk, hogy idén a Sziget Fesztiválon egy nagyon izgalmas és színes fotósorozatot készítettünk Martin Wanda Londonban élő fotóssal, a világ minden pontjáról Budapestre érkező fesztiválozók sztorijait se hagyd ki.

Külön kiemelnénk a feminizmussal és a #MeToo mozgalommal foglalkozó írásainkat, illetve azt is megtudhatod, milyen szuper projekttel kedveskedik Abonyi Alma táskadizájner és a Dove márka közösen (figyeld a közösségi oldalainkat, mert nyerhetsz is egyet a nagyon vagány táskák közül!), valamint a Sloggi extrakényelmes fehérneműit is megismerheted jobban a nagykövetek által.

Glamour-napok 2018 ősz

És, ahogy azt ilyenkor szoktuk, természetesen a GLAMOUR-napok alatt a férfiakról sem feledkeztünk meg, a G-Férfiszakaszt kifejezetten nekik dedikáljuk, számos remek shoppingtippet találsz számukra a GLAMOUR-napokra, sőt egy extra 20%-os kedvezményre jogosító kuponnal is kedveskedünk nekik, amivel az ország összes Deichmann üzletében olcsóbban vásárolhatnak október 9-én.

Ne feledd, ha most fizetsz elő a GLAMOUR magazinra egy évre, akkor egy nagyon menő GLAMOUR Queen feliratos Sugarbird pólóval is meglepünk, igyekezz mert csak limitált számban érhető el!

Boldog GLAMOUR-napokat!

Glamour Napok Banner
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

4 esküvői frizura, ami bármilyen ruhához passzol, ha vendégként érkezel

4 esküvői frizura, ami bármilyen ruhához passzol, ha vendégként érkezel

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője