Brad Pitt az Oscar-gálán találta meg az új barátnőjét (állítólag)

2021.május.30.

Érdemes óvatosan kezelni minden Brad Pitt szerelmi életével foglalkozó pletykát, hiszen mióta elváltak Angelina Jolie-val, gyakorlatilag fél Hollywooddal összeboronálták már, ami nem csoda, hiszen hiába 57 éves már a színész, a sármja nemigen kopott az elmúlt években.

Brad Pitt az Oscar-gálán találta meg az új barátnőjét (állítólag)
Fotó: Gettyimages.com

Így aztán az egyik állandó érdeklődésre számot tartó téma, hogy vajon ki mellett köt Brad Pitt. A rajongók három éve szinte mindent elkövettek, hogy újra összeboronálják régi párjával Jennifer Anistonnal. Olaj volt tűzre, hogy tavaly még közös szereplést is vállaltak, ami újra beindította a pletykagépezetet. Mindezek ellenére úgy tűnik, hogy sem ez, sem a többi pletyka nem bizonyult igaznak, amelyek szárnyra kapta a színész lehetséges párjáról.

Az idei Oscar-gála után azonban újabb szóbeszéd terjed, és immár a hollywoodi társasági életbe jól beágyazott magazinok is, óvatos megfogalmazásokkal élve ugyan, de elkezdtek információkat csepegtetni arról, hogy a legnagyobb filmes díjátadó színfalai mögött Brad Pitt igencsak egyértelműen flörtölt az egyik jelölttel.

A színész egyébként díjátadóként lopta el a show-t a gálán a lófarkával, hiszen a legjobb női mellékszereplőnek járó díjat ő adta át Youn Yuh-jungnak. A színfalak mögött azonban a Billie Holiday életrajzi filmjének főszerepével énekesnőből egy csapásra A-listás színésznővé előlépő Andra Day-nek tette a szépet.

Andra Day
Fotó: Gettyimages.com

Brad Pitt környezetéből többen elmondták, hogy a színész egészen addig nem akar komoly kapcsolatba kezdeni, amíg le nem zárul a válópere, amelyben nemrég nagy sikert ért el, hiszen a bíróság Angelina Jolie kérelme ellenére sem korlátozta a színész felügyeleti jogát a gyermekeik felett. Az tehát szinte kizárható, hogy hamarosan lesifotókon látjuk kézen fogva a párost, de ettől függetlenül óvatosan ugyan, de állítólag a sztár közeli ismerősei is megerősítették, hogy Brad Pitt érdeklődik Andra Day iránt, ráadásul ez az érdeklődés nem a mostani Oscar-gálán kezdődött.

A 36 éves Andra Day eredetileg Cassandra Monique Batie néven született. Énekesnőként a 2015-ben megjelent Cheers to the Fall című albumával azonnal az R&B műfaj egyik legnagyobb sztárja lett, és rögtön Grammy-díjra is jelölték. Az énekesnőt egyébként hosszas sikertelen próbálkozás után Stevie Wonder fedezte fel, és bár Andra Day karrierje későn indult be, annál nagyobb sikereket ér el. Ahhoz képest, hogy 2010-ben még egy bevásárlócentrum parkolójában énekelt, hat évvel később jelöltként ül a Grammy-gálán, idén pedig színésznőként is betört, hiszen az Oscar-gálán ugyan csak jelölésig jutott (bár már ez is elképesztő teljesítmény), de a Golden Globe-on díjazott is lett a Billie Holiday-filmmel.

Andra Day a Golden Globe gálán 2021-ben
Fotó: Gettyimages.com

Egyelőre nem tudni, hogy mennyire fordul komolyra Andra Day és Brad Pitt kapcsolata, de azt mindenki állítja, hogy az Oscar-gálán feltűnően jól érezték magukat egymás társaságában, és azt is, hogy nem az volt a legutolsó találkozásuk.

Ez is érdekelhet

9 etikett-lecke, amit a királyi család tagjaitól tanulhatunk, pedig van, aki nem nemesi családból származik

9 etikett-lecke, amit a királyi család tagjaitól tanulhatunk, pedig van, aki nem nemesi családból származik

Divathírek

Íme a cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegének legjobb szettjei

Íme a cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegének legjobb szettjei

Szépséghírek

Kate Middleton, Grace Kelly és Diana hercegnő szépségtitkai

Kate Middleton, Grace Kelly és Diana hercegnő szépségtitkai