Britney Spears végre szabad. Mégsem felhőtlen az öröme?

A #freeBritney mozgalomról már biztosan sokan hallottatok és arról is, hogy 13 év után Britney Spears apja, Jamie Spears hajlandó lemondani a gyám szerepéről. Ezek után érthető módon a popsztár szeretne a háttérbe vonulni kicsit és megpihenni.

Britney Spears
Britney Spears
Fotó: Getty Images

Szeptember 30-án hivatalosan is bejelentette édesapja, hogy lemond a gyámságról és szabad emberré válhat Britney Spears, ha a bíróság is majd így ítéli meg. Persze hosszú út vezetett idáig és sok harcot meg kellett vívnia a sztárnak és mindezt a sajtó lelkesen nyomon követte annak minden egyes lépésével. Ha pedig ez nem lenne elég információ, akkor a Britney Spears Netflixes dokumentumfilmet is megnézhetjük, ami a Britney kontra Spears névre hallgat és ami elég jól rávilágít az énekesnő igen nehéz helyzetére, amiben több mint 13 éve volt már.

#FreeBritney: Minden, amit tudnod kell Britney Spears gondnokság alá helyezéséről

Pár nappal a bejelentés után Instagramon közölte rajongóival, hogy bár most ünneplésre méltó dolgok történtek, neki még nagyon sok sebet kell begyógyítania és egy kis visszavonulásra van szüksége.

Bejelentése alapján sokan úgy gondolják, Britney öröme mégsem felhőtlen. De hogyan is lenne az? Már önmagában a gondolat, hogy valakinek a saját apjával kell pereskednie, elég nyomasztó, így egy ilyen győzelem öröme sosem lehet igazán felhőtlen.

Mindenesetre most úgy tűnik Britney elindult egy jó út felé, nagyon reméljük, hogy ez így is marad és ez a visszavonulás pozitív hatással lesz rá. Mi nagyon drukkolunk neki!

Ez is érdekelhet

Sienna Miller a legstílusosabb sztár a teniszmeccseken

Sienna Miller a legstílusosabb sztár a teniszmeccseken

G-Életstílus

5 reggeli rutin, ami segít, hogy egész nap jobban érezd magad

5 reggeli rutin, ami segít, hogy egész nap jobban érezd magad

Monitor

John Malkovich Budapesten lép fel októberben

John Malkovich Budapesten lép fel októberben