Brutális karácsonyfákkal ünnepelnek a sztárok

2016.december.21.

Miközben te még az utolsó pillanatokat is megpróbálod kihasználni, hogy beszerezed az ajándékokat, a sztárok már a fa díszítésén is régen túlvannak.

Sőt, van akik máris becsomagolt ajándékokkal várják a karácsonyozó családot barátokat. A sztárok egymásra licitálva mutatják meg, hogy milyen gigantikus méretű fenyőkkel ünnepelnek. A díszítésben pedig egyszerűen nem ismernek határokat. Ha inspirálódni szeretnél és még azon gondolkodsz, hogy mivel dobd fel idén a karácsonyfát, akkor itt van néhány híresség, akik nem a mértékletességet tartották szem előtt sem a fenyőfa méretével, sem pedig a díszek mennyiségével kapcsolatban.

Az év sztármodelljeit, Gigi és Bella Hadidot édesanyjuk, Yolanda máris sok ajándékkal és hollywoodi szinten szinte szerény, de annál szebb karácsonyfával várja haza:

Beyoncé egy kis ünnepi videóban, elég hangsúlyos dekoltázsban mutatja be az ünnepi készülődését:

Donatella Versace karácsonyfája elég impozáns lett:

A Jenner rezidencia ezüstben pompázó mamutfenyőjét, Kylie és szerelme Tyga mutatta be, kérdés, hogy miként fog aláférni egy sportkocsi?

data-instgrm-version="7" style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:658px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);"> All I want for Christmas is you .. #10052;#65039; Kylie (@kyliejenner) által közzétett fénykép, 2016. Dec 14., 12:51 PST

Jessica Alba egy normál méretű fával készül az ünnepekre, reméljük a fa alatt egy jobb fényképezővel ellátott telefont talál majd:

Mariah Carey is gigantikus karácsonyfával készül, rengeteg dísszel és annál kevesebb ruhával az ünnepekre:

Ez is érdekelhet

Felújítanám a lakásom, de nincs rá elég pénzem - Milyen kölcsönt vegyek fel?

Felújítanám a lakásom, de nincs rá elég pénzem - Milyen kölcsönt vegyek fel?

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói