Bűnösnek vallotta magát a Glee pedofíliával vádolt sztárja

2017.október.5.

Két éve, 2015-ben villámcsapásként érte a rajongókat a hír, hogy a Glee - Sztárok leszünk című sorozat sztárja, a rosszfiú, Noah Puck Puckermant alakító színészt pedofília vádjával letartóztatták.

Mark Salling
Fotó: Rexfeatures

A 35 éves Mark Salling számítógépén talált bizonyítékok alapján akár 20 év börtön is kinézett az ígéretes karrier előtt álló színésznek. A Glee sorozatból hat év után természetesen azonnal kihajították, amint kipattant a botrány. Tulajdonképpen nem ez volt az első eset, amikor Salling-et szexuális bűncselekménnyel vádolták, de végül egy jelentékenyebb dollármilliós megegyezéssel sikerült megúsznia, hogy védekezés nélküli szexre próbált kényszeríteni egy nőt.

Láttad már? Justin Bieber úgy pózol a börtönfotón, mintha címlapra fotóznák

Két évvel később azonban lecsaptak a hatóságok a színészre, akinek a számítógépén 5000-nél is több pedofil tartalmú fotót és videót találtak, egy külső meghajtóján további 4000 hasonló tartalmat találtak. Egészen döbbenetes szám, ami arra enged következtetni, hogy Salling talán kereskedett is pedofil tartalmakkal. Erre valószínűleg végül nem találtak bizonyítékot. A lassan két éve húzódó ügyben most fordulatot jelent, hogy Mark Salling beismerte a bűnösségét, ami egyben azt is jelenti, hogy a legsúlyosabb 20 évnél is több hosszabb börtönbüntetést megússza, és könnyen lehet, hogy hiába visszaeső, csak hét évet tölt a rács mögött. Persze, szexuális bűnözőként nyilvántartásba veszik, nem mehet iskolák 100 méteres körzetébe, és nem beszélhet szülői felügyelet és beleegyezés nélkül 18 év alatti gyermekekkel a szabadulása után sem.

Ez is érdekelhet

Az önkielégítés jobbá teszi a világot, és erre bizonyítékunk is van!

Az önkielégítés jobbá teszi a világot, és erre bizonyítékunk is van!

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói