Justin Bieber úgy pózolt a letartóztatásakor, mintha címlapfotó készülne róla

2017.június.20.

A kanadai popsztár időnként összeütközésbe kerül a törvénnyel, a legismertebb példa erre három évvel ezelőtt történt eset, amikor Justin Biebert börtönbe is csukták egy kis időre.

Justin Bieber
Fotó: Rexfeatures

Történt, hogy az énekes egy Lamborghini márkájú sportautóval száguldozott Miamiban, amikor lekapcsolták a rendőrök. Az akkor 19 éves sztár valamiféle gyorsulási versenyben vett részt, és amikor előállították nem csupán a sebességkorlátot lépte át, de a rendőrségi jelentés szerint alkoholtól bűzlött és a szemei teljesen véreresek voltak. Ráadásul az autóját átkutató rendőrökkel minősíthetetlen hangon beszélt.

Láttad már? Justin Bieber szupermodelles új klipje egyszerűen szuper

Meg is lett mindennek az eredménye, hiszen Biebert lecsukták, készítettek róla egy szép rendőrségi fotót, aztán másfél nappal később fél millió forintnál valamivel több óvadék ellenében szabadlábra helyezték. Most az eset után három évvel az énekes az újjáéledő Intagram oldalára posztolta az akkor készült rendőrségi fotót. Őszintén ezeken a fotókon nem úgy tűnik, mintha ittas lenne, de meglepően örömmel pózolt a kamerának. Mondjuk, lehet, hogy ez afféle beidegződés egy sztár esetében, ha vaku villan, azonnal a legjobb arcukat próbálják mutatni.

Az igazság kedvéért persze tegyük hozzá, hogy Justin Bieber úgy tette közzé most a fotókat, hogy ez egyáltalán nem vicces, és soha többé nem akar bekerülni a börtönbe.

Ez is érdekelhet

Ezen a helyen kellene élned a csillagjegyed alapján

Ezen a helyen kellene élned a csillagjegyed alapján

Sztárhírek

Tóth Andi megrázza magát és megy tovább

Tóth Andi megrázza magát és megy tovább

GLAMOUR Horoszkóp

Pink hajtól a cuki copfokig - Ezt a frizurát próbáld ki a horoszkópod szerint

Pink hajtól a cuki copfokig - Ezt a frizurát próbáld ki a horoszkópod szerint