Cara Delevingne szexuális orientációját sokan nem értik, most elmagyarázta

2017.június.30.

Cara Delevingne sosem rejtette véka alá, hogy mindkét nemhez vonzódik: első komoly kapcsolata Annie Clarkkal volt másfél évig - a modell elárulta, hogy ez nagyon mély szerelem volt - , és egyszer azzal viccelődött James Corden és Dave Franco előtt, hogy jobb csajokat szedett fel, mint ők ketten együtt. Cara nyíltsága, humora és lazasága miatt rengeteg nő példaképévé vált, hiszen a modell már temérdekszer bebizonyította, hogy őszintén, kancsalítva vagy akár kopaszon is felvállalhatod magad, és lehetsz irtó dögös.

Cara
Fotó: Instagram

Nézd meg ezt is! Cara Delevingne vadállattá változott

"Szeretem Cara Delevingne-t. A nyíltsága és a szexualitása segített abban, hogy én is elfogadjam magam" - írta az egyik rajongója Twitteren

Tavaly egy újabb tabut döntött le, amikor a depressziójáról beszélt nyíltan, és szívügye lett, hogy támogassa a fiatal lányok mentális egészségét, oktatását, szexuális önfelvállalását. Egy nemrégiben készült interjúban Cara ismét ezekhez a lányokhoz szólt saját történetén keresztül:

"Ismerek olyan 13 és 15 éves lányokat, akik nem tudják még, a fiúkhoz vagy a lányokhoz vonzódnak. Ennyi idősen még nehéz ezt megérteni. Nagyon örülök annak, hogy a szexualitás egy könnyebb és szabadabb téma lett, főként a gyerekek számára"

Nézd meg ezt is! Cara Delevingne áttetsző ruhában védi az elefántokat

Cara azt is kifejtette, hogy őt hamar megpecsételték, amikor nemi identitásáról beszélt először. A pánszexualitás nem egyenlő azzal, hogy Cara csak a saját neméhez vonzódik. Sok heteró ember régimódian gondolkozik a kérdésről, és nem értik meg, hogy a modell számára az egyik nem iránt érzett vonzalma nem zárja ki, hogy a másik nembe is beleszerethessen, így simán előfordulhat, hogy végül egy férfi mellett találja majd meg a boldogságát.

Cara, akárhogy is döntesz, mi támogatunk!

Ez is érdekelhet

Anne Hathaway igazi hercegnőként jelent meg a cannes-i filmfesztiválon

Anne Hathaway igazi hercegnőként jelent meg a cannes-i filmfesztiválon

G-Szex

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Szépséghírek

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!