Most akkor Harry Styles tényleg leköpte Chris Pine-t vagy sem? Itt a hivatalos válasz

Velencei filmfesztiválhoz nem méltó hangulat jellemezte a Nincs baj, drágám című film bemutatóját, ami ezek után egészen biztosan gerillakampányként csalogatja majd moziba a nézőket. Aki eddig álmatlanul forgolódott, hogy Harry Styles vajon valóban leköpte-e Chris Pine-t a film bemutatóján, most papíron megnyugodhat.

Most akkor Harry Styles tényleg leköpte Chris Pine-t vagy sem? Itt a hivatalos válasz
Fotó: Getty Images

Olivia Wilde filmje, a Nincs baj, drágám (Don’t Worry) kétségtelenül az év botrányfilmje (nálunk szeptember 22-től vetítik), és a kritikusok már most oda meg vissza vannak a női főszereplőt alakító Florence Pugh-tól, aki már a Fehér éjszakák című horrorban is bizonyította, milyen elképesztően tehetséges, a Kisasszonyokért Oscarra jelölték 2020-ban, míg Yelena Belova nevű karakterével a Marvel univerzum rajongóinál is győzelmet aratott. Olivia Wilde-dal viszont nagyon úgy tűnik, hogy konfliktusuk adódott a Nincs baj, drágám forgatása közben, így a színésznő még a mozi velencei filmfesztiválos sajtótájékoztatóján sem jelent meg. De nem ez volt az egyetlen tényező, ami miatt kissé fagyos volt a hangulat a film körül.

Állítólag Chris Pine és Harry Styles sem jöttek ki túl jól a forgatáson, konfliktusuk végére pedig az a vasárnapi videó tett pontot, amin Styles helyet foglal Pine mellett a film vetítése előtt, miközben leköpi azt. Legalábbis az internet értelmezése szerint ezt történt, Chris Pine sajtósa szerint viszont, aki a Variety-n keresztül szerette volna tisztázni a dolgot, szó sincs erről. „Teljes kitaláció, és egy furcsa online illúzió eredménye, ami lehetővé tette ezt az ostoba spekulációt.” – szögezte le Chris sajtósa, majd így folytatta: „Csak hogy egyértelmű legyen: Harry Styles nem köpött Chris Pine-ra. A két színész tiszteli egymást, és minden egyéb felvetés nyilvánvaló kísérlet arra, hogy létrehozzanak egy olyan drámát, ami nem létezik.”

Botrányoktól volt hangos Olivia Wilde új filmjének premierje a legstílusosabb velencei napon

Papíron tehát nem történt meg a sértő gesztus, és kaptunk egy látszólag megnyugtató magyarázatot, de ha jobban megnézed a videót és Chris Pine gesztusait, valóban olyan, mintha arra adott volna reakciót, hogy leköpik, hiszen úgy hagyta abba a tapsolást – és gyakorlatilag fagyott le -, majd nevette el magát cinikusan, hogy rá sem nézett a mellette helyet foglaló Styles-ra.

Kínos pillanatok a vörös szőnyegen

És ami történt, nyilvánvalóan szomorú, méltatlan és kínos, de nem az első, minden szempontból necces pillanat. Legalább ennyire borzasztó volt nézni, különösen nőként, amikor a 2015-ös Oscar-gálán John Travolta hátulról derékon ragadta Scarlett Johanssont, hogy puszit adjon neki, miközben a színésznő szoborként tűrte a dolgot. Johanssonnak jó néhány tárgyiasító élménye van a vörös szőnyegről: a 2006-os Golden Globe-on Isaac Mizrahi konkrétan a vörös szőnyegen fogta meg a melleit, amikor a színésznő arról beszélt, Valentino ruhájában beépített támaszték van a melleinél. Az pedig, ahogy a 2009-es MTV VMA-n Kanye West felviharzott a színpadra, és kicsavarta a győztes Taylor Swift kezéből a mikrofont, hogy elmondja, szerinte Beyoncé-nek kellett volna nyernie, talán a popkultúra legkínosabb és legméltatlanabb pillanataként égett a retinákba.

Merülj a velencei filmfesztivál nyugodtabb pillanataiban:

Jönnek a GLAMOUR-napok!

Október 6-9-ig újra GLAMOUR-NAPOK! Az októberi magazinban és a GLAMOUR Univerzum applikációban több mint 400 kupon vár 20-50% kedvezménnyel.

Készüljetek fel előre, gondoljátok át a beszerzéseket, legyetek ökotudatosak, válasszatok hosszú távra, részesítsétek előnyben az ökotudatosan készített darabokat, termékeket, és annak, amit már nem használtok, keressetek gazdát! A GLAMOUR-napok nem a fölösleges dolgok vásárlásáról szól, hanem segít neked kedvezménnyel megvásárolni azt, amire egyébként is szükséged van!

„A legfontosabb az lenne, hogy egyenlően hozzáférhessünk a javakhoz és a tudáshoz" - Danis Lídia színésznő a GLAMOUR októberi címlapján

Ez is érdekelhet

Itt a bizonyíték: ami neked stressz, az katasztrófa az arcod számára

Itt a bizonyíték: ami neked stressz, az katasztrófa az arcod számára

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói