Palvin Barbara és Dylan Sprouse a velencei filmfesztivál legmesésebb párosa

2022.szeptember.3.

Palvin Barbara és Dylan Sprouse szerelme egyértelműen Hollywood egyik legkedveltebb tündérmeséje, az immár évek óta egymás mellett kitartó pár most a velencei filmfesztiválra is együtt érkezett.

Palvin Barbara és Dylan Sprouse rendre bebizonyítják, hogy nincs náluk szebb pár a vörös szőnyegen
Fotó: Getty Images

A szépséges magyar topmodell, Palvin Barbara már visszatérő vendége az egyik legrangosabb filmfesztiválnak, hiszen az Armani Beauty arcaként hogy is hagyhatná ki ezt az elegáns eseményt, aminek ráadásul a márka a főszponzora. Természetesen idén is az olasz szépségmárka meghívott vendégeként érkezett a velencei filmfesztiválra, viszont ezúttal nem egyedül: Dylan Sprouse is vele tartott, és a vörös szőnyeges jelenéseire is elkíséri barátnőjét.

Fotó: Getty Images

A fesztivál nyitó estéjén már mindenkit lenyűgözött Palvin Barbara a fantasztikus, intrikás kontyával, amit Owen Gould sztárfodrász alkotott meg számára. A szoborszerű frizura után a második vörös szőnyeges premierjére viszont már egy sokkal lazább, természetesebb, romantikusabb lookot kapott.

Ezzel a hajjal és ruhával leginkább egy görög istennőhöz hasonlított Palvin Barbara
Fotó: Getty Images

Barbi haja ezúttal dúsan omlott a hátára, a görög istennőket idéző hosszú, barackszínű ruhához pedig tökéletesen illett, főleg az apró csillogó díszekkel a hajában, amitől tényleg olyan volt, akárcsak egy földre szállt angyal.

Fotó: Getty Images

Nem tudunk mást tenni, csak gyönyörködni ebben a fenséges összeállításban, és alig várjuk, hogy lássuk, még milyen felejthetetlen belépőket tartogat számunkra. Neked hogy tetszik Barbi második megjelenése a velencei filmfesztiválon?

Nem Palvin Barbara az egyetlen, aki varázsolt egy nagyot a velencei filmfesztivál vörös szőnyegén:

Ez is érdekelhet

György herceg szívmelengető mérföldkőhöz ért

György herceg szívmelengető mérföldkőhöz ért

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói