Chris Pratt balesete sajnálatos, de nem lehet megállni röhögés nélkül

Baleseteken, más ember fájdalmán alapvetően nem kenyerünk élcelődni, de ahogyan a Galaxis Őrzői vagy éppen a Jurassic Park sztárja meséli el, mi történt vele, nem lehet megállni. De íme egy újabb tanmese arról, hogy nem szabad elhinni mindent, amit a közösségi médiában lát az ember.

Chris Pratt
Chris Pratt a legjobb példa rá, hogy a közösségi médiával vigyázni kell
Fotó: Profimedia

Chris Pratt szeme nem néz ki túl jól, de ahhoz képest még enyhén megúszta, és sokkal nagyobb lehetett volna a baj. Bizonyára már mindenki futott bele olyan videókba, ami után egyszerűnek tűnt egy recept, egy lakásfelújítás, egy új frizura, vagy Pratt esetében a méhészkedés.

A dinoszauruszok nem, egy méh viszont kifogott rajta

A színész szemét méhcsípés érte, ezért dagadt fel ennyire. Az állapota nem súlyos, inkább kellemetlen, viszont még a barátai is röhögnek rajta amellett, hogy azért mielőbbi gyógyulást kívánnak neki. És hogy mi történt, és miért igaz az a mondás, hogy a suszter maradjon a kaptafánál? Nos, ehhez átadjuk a szót Chris Prattnek.

"Szóval követtem ezt a méhecskés hölgyet az Instagramon, aki nagyon menő és bátor, és odamegy ezekhez a méhkaptárokhoz, és azt mondja: „Ma nagyon nyugodtnak tűnnek. Kiveszem a méhet, puszta kézzel fogok benyúlni a méhek közé, és megkeresem a királynőt". Kialakult bennem egyfajta hamis biztonságérzet, hogy én is tudom irányítani a méheket. Aztán láttam egy méhkast, és úgy döntöttem, itt az ideje. Odamentem, a mellette álló férfi mondta ugyan, hogy vigyázzak a méhekkel, de mondtam, hogy a méhek ma nagyon nyugodtnak tűnnek. Bámultam őket, mikor az egyik kijött, és szemen szúrt. Szóval, mindenesetre rohadjon meg a méhecskés hölgy"

Exkluzív: Chris Pratt elárulta nekünk, kit evett meg a dinoszaurusz a legújabb Jurassic World filmben

Az ügyben a méhecskés hölgy is megszólalt

Nem kellett sokat nyomozni hozzá, hogy kiderüljön, hogy az ominózus, és Prattnél a méhészkedést nagyságrendekkel jobban űző méhekkel suttogó Erika Thompson, texasi méhész, ami bár értette a poént, bevitte Prattnek a második szúrást is, mikor reagált a bejegyzésére. "Várj, akkor most vízvezetékszerelő és méhész is leszel?" - utalt Pratt új, sokakban mély ellenérzést kiváltó Super Mario szerepére. "Ha rám és más szakemberekre bízod a méhek megmentését, akkor Mario a hercegnő megmentésére összpontosíthat" - vágott vissza. De más hollywoodi sztárok is beszálltak a kommentelésbe, volt aki jobbulást kívánt neki, és volt, aki jelezte, hogy nagyon viccesnek találja, ami történt.

Nem ez az első eset, hogy a saját hülyesége veszélyes lesz

Mondhatnánk azt, hogy Pratt majd ezek után megtanulja, hogy óvatosabb legyen a közösségi médiában látott dolgok kipróbálásával kapcsolatban, de az a helyzet, hogy az előző hibájából sem tanult. Akkor azt találta ki, hogy élve eltemeti magát egy jó poén kedvéért, a Végső Lista című sorozat forgatása közben. Jimmy Kimmel műsorában mesélte el, hogy a dolgok nem éppen úgy alakultak, ahogyan tervezte. A jelenet lényege valóban az volt, hogy élve eltemeti egy sárlavina, és azt gondolta jó poén lesz, ha vagy fél percig nem ad magáról életjelet, és úgy tesz, mint aki nem tud mozogni. Aztán a fél perc letelte után vált nyilvánvalóvá számára, hogy tényleg nem tud mozogni. Végül másfél perc telt miközben valóban küzdött az elemekkel, mikor kiszabadult földet köhögött fel, a stáb viszont végig azt gondolta, hogy milyen életszerű és lenyűgöző alakítást nyújt Pratt.

Ne maradj le sztárhíreinkről!

Ez is érdekelhet

Ráadás digitális kuponok és nyereményjáték a március-áprilisi GLAMOUR-ban!

Ráadás digitális kuponok és nyereményjáték a március-áprilisi GLAMOUR-ban!

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói