Chrissy Teigen fájdalmas poszttal adta a világ tudtára, hogy elveszítette gyermekét

2020.október.1.

Chrissy Teigen élete egy nyitott könyv, ezért sokan elítélik, amiért a gyerekeit kiskoruk óta rendszeresen megmutatja az Instagramon, ahogy életének szinte minden egyes pillanatába betekintést nyújt a követőinek. Azonban az exhibicionizmuson túl van ennek egy ereje is, hiszen a modell-műsorvezető-író-influenszer mindenről fájdalmasan őszintén számol be, ahogy hozzá hasonlóan talán senki más a sztárok között. Életének nemcsak a vidám, csillogó pillanatait mutatja meg a világnak, hanem a sötét, fájdalmas, kegyetlen perceket is, ezzel pedig rengeteg nőnek ad erőt a kitartáshoz, és sokkal nagyobb a haszna, mintha megtartaná magának. De természetesen nem vagyunk egyformák, és a legtöbben talán még elképzelni sem tudnánk azt, hogy élőben számoljunk be például gyermekünk elvesztéséről.

Chrissy Teigen
Fotó: Instagram

Teigen és férje, John Legend az utóbbi napokat a kórházban töltötték, Chrissy nem titkolta, hogy harmadik terhessége sokkal több komplikációval járt, mint az előzők, és ezért már hetek óta ágyban kellett feküdnie. Folyamatos vérzése miatt be kellett feküdnie, hogy közelről tudják az orvosok a babát és a mamát biztonságban tudni.

Chrissy Teigen kórházba került erős vérzés miatt

Chrissy Teigen kórházba került erős vérzés miatt

Minderről részletesen be is számolt a követőinek, amit egyébként azzal a céllal tett, hogy megnyugtassa őket, hogy mindketten jól vannak, jó kezekben vannak, de a veszélyes mederből sajnos még nem értek ki. Ennek ellenére Chrissy mindvégig nagyon pozitív volt, rengeteget viccelődött, úgy ahogy csak ő tud, és az utolsókig tele voltak reménységgel.

Chrissy Teigen vérátömlesztést kapott: veszélyben a babája

Chrissy Teigen vérátömlesztést kapott: veszélyben a babája

Többször is kapott vért, az orvosok és ők maguk is mindent megtettek, de sajnos a kisfiú nem volt elég erős hozzá, hogy túlélje, és Chrissy Teigennek meg kell szülnie gyermekét, akit mint kiderült Jacknek neveztek volna el. Egy hosszú és rendkívül fájdalmas posztban számolt be a történtekről a sztár, amit hihetetlenül őszinte és szívfájdító fekete-fehér fotók kísértek, köztük egy, amin halott gyermeküket tartják a karjukban.

Elképzelni sem tudjuk azt a fájdalmat, amit most érezhetnek, reméljük, hogy őszinteségük másoknak is nyugalmat adhat, akik esetleg átéltek hasonló hihetetlen borzalmakat.

Ez is érdekelhet

8 szexpóz, ha valami igazán intimre vágysz

8 szexpóz, ha valami igazán intimre vágysz

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói