„Mindig is csata volt számomra” - Dakota Johnson őszintén vallott A szürke ötven árnyalatáról

2022.július.6.

Dakota Johnson nemrég több kulisszatitkot felfedett A szürke ötven árnyalatának forgatásairól - és nem, nem Jamie Dornanról beszélt főként. A Vanity Fairnek adott új interjújában a színésznő a franchise forgatási folyamatáról beszélt részletesebben, amit zűrzavarként jellemzett, részben a könyv szerzője, E.L. James kreatív irányítása miatt, akit Erikaként emlegetett.

„Mindig is csata volt számomra” - Dakota Johnson őszintén vallott A szürke ötven árnyalatáról
Fotó: Getty Images

Elmondta, hogy egy egészen más verzióra szerződött le azokhoz képest, amelyek időközben felmerültek. Azt is elárulta, hogy James meg akarta tartani a filmben a főszereplő Anastasia Steele „hihetetlenül ciki” belső monológjait, és egyéb olyan esetek is voltak, amivel sem ő, sem mások nem értettek egyet.

5 dolog, amit nem tudtál Dakota Johnsonról

„Mindig is csata volt számomra” - mondta a színésznő. Nem is csoda, hiszen kiderült, hogy a szereplők minden jelenetet többször is leforgattak, egyet James verziójához, egy másikat pedig ahhoz a filmhez, amit a többiek akartak megvalósítani. Sok különféle nézeteltérés volt” - mondta Johnson. „Soha nem tudtam őszintén beszélni erről, mert egy filmet jól akarsz reklámozni, és büszke vagyok arra, amit végül elkészítettünk. Minden úgy alakult, ahogy kellett, de bonyolult volt”.

Ennek ellenére úgy tűnik, hogy bár kreatív kérdések terén voltak nézeteltéréseik, a magánéletben abszolút jó véleménnyel van E.L. Jamesről Dakota Johnson. „Erika nagyon kedves nő, mindig kedves volt hozzám, és hálás vagyok amiért azt akarta, hogy szerepeljek ezekben a filmekben”.

A GLAMOUR és A szürke ötven árnyalata - Címlapon a főszereplők

Azok a pletykák pedig, amelyek szerint Dakota Johnson és Jamie Dornan nem jöttek ki egymással erősen eltúlzottak, legalábbis a színésznő szerint biztosan. „Számomra ő olyan, mint egy testvér. Annyira, annyira, annyira szeretem őt” - mondta egykori filmbéli partneréről.

Összességében a színésznő pozitívnak tartja a trilógiában való szereplést, ami a nemzetközi hírnevet is meghozta számára. „Nagyszerűen jött a karrierünk szempontjából” - mondta. „Olyan csodálatos. Szerencsések vagyunk”. Bár hozzátette, hogy ha akkoriban bárki is tudta volna, mi minden vár rá ennek köszönhetően, aligha lett volna, aki vállalja a szerepet, de összességében nem bánta meg, hogy igent mondott rá.

Ez is érdekelhet

Molnár Szilágyi Szilvi: „Ez a szülési élményem talán olyan lesz, amilyennek megálmodtam”

Molnár Szilágyi Szilvi: „Ez a szülési élményem talán olyan lesz, amilyennek megálmodtam”

Tedd & Ne tedd

Kate Middleton, a szépséges kalapos hercegné

Kate Middleton, a szépséges kalapos hercegné

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a sztár a lelki társad a horoszkópod szerint

Ez a sztár a lelki társad a horoszkópod szerint