De ki fizeti Meghan Markle méregdrága ruháit?

2018.március.19.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Az utóbbi hetekben Meghan Markle is egyre gyakrabban tűnik fel a királyi család környezetében különféle nyilvános eseményeken. Ez nem csoda, hiszen az eljegyzés óta a hivatalos protokoll szerint immár a királyi család tagja.

Harry herceg és Meghan Markle
Fotó: Getty Images

A leendő hercegné stílusát rögtön mindenki megszerette, és bizony ezen a téren egyáltalán nem okoz csalódást. Talán emlékeztek rá, hogy első hivatalos megjelenése alkalmával, az eljegyzési fotóikon Meghan Markle egy különleges, igazán mutatós és gyönyörű Ralph & Russo ruhában pózolt jövendőbelije oldalán.

Olvastad már? Meghan Markle jegygyűrűje olcsóbb volt, mint gondoltuk, de egy lakás azért kijött volna belőle

Kapaszkodjatok meg, csak az a ruha majd 20 millió forintba került, és bár Kate Middletonhoz hasonlóan egyelőre Meghan is inkább szerényebb darabokat választ a hivatalos eseményekre, de még ezzel együtt is magára öltött már egy igencsak tekintélyes vagyont. Sokakban felmerült a kérdés, hogy vajon miből tudja ezt kigazdálkodni? Színésznőként nyilván neki is van vagyona, de ilyen tempóban pillanatok alatt le lehet apasztani még egy viszonylag kövér bankszámlát is. Vagy ezeket a méregdrága ruhákat Meghan Markle ingyen kapja? Végül is, mint tudjuk, óriási reklámértékkel bír, akármit is vesz fel.

A 20 milliós eljegyzési ruhára bizony félre kellett tenni:

Harry herceg és Meghan Markle eljegyzési fotója
Fotó: Rexfeatures

Nos, az utóbbi kérdésre a válasz egyértelműen nem. A királyi család tagjai ilyesfajta ajándékot nem fogadhatnak el, márpedig a protokoll szerint immár Meghan Markle is elég közel van hozzá a királyi családhoz, így ezek a szabályok rá is vonatkoznak. A Károly hercegnek és családjának a kiadásokra rendelkezésére bocsátott évi 5 és félmilliárdnak forintnak megfelelő összeg csak akkor válik Meghan Markle számára is hozzáférhető. Az igazság tehát valójában tényleg az, hogy hivatalosan legalábbis biztosan, Harry jegyese jelen pillanatban a saját tartalékait éli fel. A jövőben valószínűleg ugyanúgy intézi majd a ruházkodást (a hivatalos eseményekre), ahogy most Kate Middleton teszi, akinek a stylistja minden eseményre több ruhát is elvisz a hercegnéhez, a közös döntés után a végül kiválasztott darabot kifizetik, a többit visszaküldik az üzletekbe, tervezői műhelyekbe.

Glamour Napok Banner
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Meghan Markle kezében van a királyi család sorsa - egyetlen döntésén múlik minden

Meghan Markle kezében van a királyi család sorsa - egyetlen döntésén múlik minden

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője