Demi Lovato megható levelet írt a melegtársadalom tagjainak

2017.július.3.

Demi Lovato sosem félt kimondani azt, ami a fejében jár: ha szükségét érezte, az énekesnő nyíltan beszélt pszichés problémáiról és az absztinenciájáról is. A Pride hónapja alkalmából úgy döntött, a melegkérdésről is kifejti a véleményét, és egy megható levelet fogalmazott az LGBTQ társadalom tagjainak, akik közül sokan közeli barátai.

Demi Lovato
Fotó: Getty

"Ezt a legjobb barátaimnak írom, a fiatal meleg srácoknak, akik a lelküket is kitáncolják a bulijaimon, a lenyűgöző drag queeneknek, akik mihelyst belépnek egy terembe, rögtön mindenkit elvarázsolnak, egy csodálatos társaságnak, akik felkaroltak, szerettek, és elfogadtak engem mindig is"

Lovato azt is kifejtette, hogy fontos számára a közvetlen kapcsolat a rajongóival:

"Minden interakcióm az LGBTQ társadalommal szeretettel, lelkesedéssel és szenvedéllyel volt tele. És tudom, hogy rengetegen vannak, akik ugyanúgy éreznek, mint én"

Ezt láttad már? Demi Lovato olyan jól néz ki, hogy csak úgy szikrázik körülötte a levegő

Mindemellett Lovatót nagyon elkeseríti, hogy még mindig rengetegen máshogy gondolkoznak a kérdésről, és nem hisznek az egyenlő jogokban. Az énekesnő kijelentette, hogy nagyon bántják a diszkriminatív gondolatok, és nem érti, hogyan lehet még mindig vita téma egyáltalán a melegek elfogadása.

Lovato végül pozitív gondolatokkal zárta le a levelét:

"Mindig is fontos részei voltatok az életemnek és a létezésemnek. Inspiráltok, erősítitetek, bátorítotok minden nap, és továbbra is kiállok mellettetek, támogatlak titeket"

Ez is érdekelhet

Anne Hathaway igazi hercegnőként jelent meg a cannes-i filmfesztiválon

Anne Hathaway igazi hercegnőként jelent meg a cannes-i filmfesztiválon

G-Szex

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Szépséghírek

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!